Vad händer världen?



Skämt åsido, jag känner mig både tom & arg på samma gång. När jag vaknade i morse & möttes av nyheten i min telefon låg jag kvar i sängen i en halvtimme & hade en genuin orokänsla i magen. 

Uppenbarligen lär vi oss inte av historien, och jag tror detta är startskottet för mer splittringar & eventuella krig världen över. 

Jag hoppas resten av världen lär sig av detta, politikerna runt om i världen måste ta sitt ansvar & lyssna mer på vad folket vill ha, för annars tröttnar de gemene man & röstar radikalt för att få en stor förändring. 

Jag skulle inte bli särskilt förvånad om SD går & vinner vårt nästa val till exempel. 


Det läskiga är att nu sitter en kvinnoförtryckare, rasist & maktgalen person på världens mäktigaste position, utan någon vidare utbildning. 

Ett bevis på att man uppenbarligen inte behöver någon utbildning i denna värld, utan den som kraxar mest vinner.


För åtta år sedan när Obama vann kände jag mig glad & förväntansfull, och en hel värld var förhoppningsfulla. Han vann ju till & med Nobels fredspris. 


Vem hade kunnat tro att hans efterföljare skulle bli hans raka motsats? 


Jag hoppas inte alltför mycket hinner hända under de nästkommande fyra åren. Men med tanke på hur mycket vår rödgröna regering har lyckats förändra (i mitt tycke till det sämre) på bara två år, så kan nog Trump hinna med betydligt mer med tanke på hans maktposition & inflytande.


Enda fördelen är att nu kanske Obama har tid för vår fika som jag, Viktoria, Paschoal & Nikoletta ville få till när vi var i Washington i april. 😜
Kommentera inlägget här: