Chicago förra veckan

Tjoho ! 
Förra veckan åkte jag till Chicago igen, har ju varit där en del nu sen augusti så nu börjar jag känna mig lite mer "hemma" i staden. 
Första kvällen kommer vi fram rätt sent till hotellet, och även om man inte ska äta mitt i natten (som det var i svensk tid) kan jag inte låta bli för att jag är hungrig. Så jag och två kollegor gick till Rush street till resturang/baren The Frog Bar! Ett typiskt amerikanskt ställe med baseball på tv:n (Chicagos lag vann även matchen så det var ett himla liv). Vi åt alla crabcakes, något jag åt för allra första gången. Riktigt gott må jag säga & kan verkligen rekommendera det!

Nästa dag hade jag bestämt med Stefan att vi skulle äta frukost tillsammans, så vid 10 möttes vi upp för att gå några kvarter bort från hotellet till ett mysigt fransk café som hette Penisula. 
Det var cirka 20 grader och sol när vi slog oss ned på uteserveringen, men något jag har lärt mig i Chicago är att vädret kan slå om blixtsnabbt. Mycket riktigt vart det plötsligt regn som kom & gick resterande av dagen, så typiskt!Efteråt gick jag & Stefan ned till State street som är en stor shoppinggata. Där mötte jag nämligen upp min brittiska vän Stuart som jag träffade vid ett annat Chicago stopp! (Vi träffades på Fiji första gången 2010, sedan såg vi en snabbis i Australien & sen kom han till Stockholm). Han bor & jobbar i Chicago så det är perfekt att ha någon man känner som man träffa på sina stopp.
Eftersom vädret var tråkigt gick vi i en del affärer (mycket heminredning, söker efter all inspiration jag kan just nu!)

Men vi var även inne på det stora biblioteket:"The key of the city".
Synd på det tråkiga vädret! Jag gillar ju verkligen Chicago & till vintern har jag och Stuart sagt att vi ska besöka museum (det kan ju verkligen bli rysskyla där) så det ser jag fram emot!
Vart inte alls många bilder, så bjussar på en selfie😜. Sista gången jag fick flyga med den nuvarande uniformen. I morgon så är det dags för den nya..


Å i morgon åker jag äntligen till New York för första gången!😄👏
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Hade planer på Chicago i sommras eller nu till hösten men så blev det aldrig att jag bokade nått, verkar vara en häftig stad.

Kommentera inlägget här: