En lakketräff i Tibro

Denna helg har jag & Urax spenderat i Tibro av alla ställen. 
Japp, jag var också tvungen att kolla på kartan var detta ställe låg (nedanför Laxå... Mot Götene. Inte för att det sa mig så mycket innan heller😂). 
Varför vi åkte dit var för att vi var bjudna på en laekenois träff på Tibros brukshundklubb! Urax tillhör ju denna ovanliga variant av belgisk vallhund och det finns bara cirka 80 stycken i Sverige (och kanske 600 i världen). Att vi fick ihop 13 lakkar på samma ställe måste med andra ord nästan vara ett rekord! 😄 

På lördagen så tränade vi lite allt möjligt: agility, uppletande, testa på patrullhund samt så fick man sin hund trimmad om man ville, så nu är Urax lite korthårig igen. Lille Harry. 

Tibro BK.

På kvällen åt vi mat tillsammans, drack lite vin, pratade en massa hund & skrattade så tåtarna rann. En tog upp sin gitarr och rev av några roliga låtar och stämningen var på topp. Häftigt det här med hundar: även fast jag inte kände någon från början så funkar man så himla bra! 
Jag älskar att komma iväg så här & få "nörda" in mig på ett ämne. Hund är ju min största hobby. Urax skötte sig riktigt bra & han var helt däckad igår när vi kom hem, så det var ju ett bra tecken.

HAAH! Vi lyckades göra mittbena & Stig-Helmer frilla på honom 😂.
Nu ska jag ha facklig tjänst på Arlanda och på onsdag flyger jag till NY. Tjollahopp😜. 
Kommentera inlägget här: