Patricia & lägenhetsfix

Så har ytterligare dagar flugit förbi i rasande takt! 
Jag vet inte om jag har skrivit det men jag & Henric håller på att fixa om här hemma hos mig: det målas lite fondväggar, sätta upp nya lampor, byggs till, rensas, oljar balkong osv osv. Ett riktigt stort projekt som påverkar hela lägenheten så den ser riktigt kaosig ut. Som en bomb bokstavligen har exploderat - men det kommer bli så fint! 😄 Henke har lagt ned ett hästjobb & varit hemma hos mig medan jag var varit borta & flugit på annan ort. Det ska bli så kul att visa bilder sen & bjuda hem vänner! 😄

Så förutom lägenhetsfix har jag varit ute två kvällar i rad, och på Patricia av alla ställen. I fredags hamnade jag & Lisa där efter att ha fnattat runt både hemma hos henne med våra pojkvänner, till Kvarnen vid Medis & Bishop's arms med Malin. Sen vart det klackarna i taket på Patricia med Jimmy och Ivar och deras vänner - en himla rolig kväll! 

Underbara Lisa & jag!

Alltså detta neonsken😂.

Och igår kväll var jag tillbaka på Patricia (som är en båt vid Södermälarstrand) för att äta middag och fira Ramona som fyller år samma dag som mig! ☺️ Vi var ett gäng "hundtjejer" och det var riktigt trevligt och jag åt en supergod Chevre/portabello måltid.Birthday girls!

Tyvärr drog de flesta helt plötsligt vid midnatt så det vart inga klackar i taket, men det tackar väl min kropp för idag 😂😜. 
Är faktiskt nu på väg till Arlanda för att jobba extra. I fredags när jag landade på morgonen fick jag tio dagar ledigt (hade ansökt om fem dagars semester och sen fick jag fem fridagar innan dess - man tackar!!!). Helst hade jag bara varit hemma & fixat med allt, men cash is king they say så då får man knega på när tillfälle ges. ☺️
suzana berisha:

Hej, Jag skriver en SV3-Uppsats om flygvärdinneyrket. Vår uppgift är att intervjua någon. Jag undrar om jag kan få ställa några frågor till dig. Tacksam för svar!

MVH // Suzana Berisha
ÅK3 Stylistprogrammet
Praktiska Trollhättan

Svar: Hej absolut! Maila mig på mimmilarsdotter@hotmail.com så ska jag se om jag kan hjälpa dig :)
Mimmi

Kommentera inlägget här: