Sneakpeak på sovrummet

Jag & Henric har nu hållit på att fixa i min lägenhet i 1,5 månad (?) och nu börjar det hända grejer! 
Det är ju en hyreslägenhet så vi gör bara saker som man "får" göra & sånt som jag annars kan ta med mig till nästa lägenhet. Men jag har ju bott här i fem år redan, så vem vet hur länge jag stannar. Lika bra att få den ordentligt fin så att jag trivs på riktigt ☺️. 

Det tar mycket tid såklart, men Henric är den som gör absolut mest. Jag beundrar verkligen den mannens tålamod & hängivenhet, jag vet inte ens hur jag ska åtgärda allt han har gjort & dom timmarna han har lagt ned. 

Här är iaf en sneakpeak på sovrummet som i stort sett är klart. Har tyvärr ingen förbild, vet inte om jag någonsin har fotat i sovrummet? 

Vi har sprayat sängborden, målat fondvägg, satt upp hyllan i hörnet, bytt gardiner,  satt upp tavlan och rensat alla garderober & även gjort om dom invändigt men det syns ju inte på bilden. 

Väldigt skoj & uppfriskande med nya saker 😄
Kattis:

Så härligt att fixa hemma som man verkligen trivs, även om det "bara" är en hyreslägenhet!:) Ser jättemysigt ut i ditt sovrum!

Svar: Tack så mycket! Det är stor skillnad från tidigare, så det är synd att jag inte har någon förbild. Men det är riktigt gött att börja trivas hemma, lite A & O egentligen =)
Mimmi

Kommentera inlägget här: