Sas 70 år✈️

Så i lördags var det äntligen dags för SAS 70års fest! Jag befann mig under helgen på Scandics hotell i Upplandsväsby på årsmötet för Sveriges hundungdom (det är roligare än vad det låter 😂) då jag har varit aktiv i styrelsen i tio(!) år i år. När mötet var slut för dagen & eftermiddagsaktiviteterna skulle dra igång gick jag istället upp på mitt rum för att göra mig i ordning till festen. (Hade sneakers till & från festen men väl på plats hade jag på mig klackar i sju timmar! Fattar inte att jag inte kunde ha ont i fötterna dagen efter!)

Jag fick skjuts av min snälle far till Arlanda där jag mötte upp ett gäng kollegor på Clarionhotellet innan vi gick iväg till en hangar där festen hölls. 
Det fanns massa plockmat framdukat & vid 19 så började "showen" med lite olika program. Jag tröttnade dock rätt fort på detta & gick till baren där jag träffade massa av mina vänner som hade anlänt. 
Om jag säger såhär: det vart en riktigt rolig kväll! 😄 Såå skoj att träffa alla utanför jobbet & finklädda.
 Vid baren får jag vid ett tillfälle syn på vår VD Rickard Gustavsson och jag börjar prata med honom. En stund in i samtalet så börjar folk applådera och en snygg karl dyker upp på scenen. Jag skriker högt till Rickard - "är detta Måns?!!!" Varpå han skrattar & svarar ja medan jag lämnar samtalet springandes till scenen! 😂😂 Förlåt Rickard, men är det mums-Måns så är det!Åååå han var riktigt bra! Blandade nya & gamla låtar och även någon allsång! Jag fick ögonkontakt med honom flera gånger då jag stod precis vid scenen i extas haha! 😂
Tror jag kan ha råkat skrika "föd mitt barn" på skoj till honom 😜. (Vilket såklart ska vara tvärtom men roligare så.)

Patrik & jag tog en selfie!

En annan med Jonas...

... Och en till plus Tobias. 

Med Malin & Frida! ☺️

En riktigt rolig kväll där jag dansade som tusan & hamnade på efterfest. Jag var inte i sängen förrän 06 på morgonen och jag kan inte minnas när jag festade så länge senast (nyår?). 
Tack SAS för en rolig kväll! 😄

(Och ja.. Jag var bakis från helvetet i söndags haha!) #schleten

26 den 26e!

Wooppa. Tänka sig att undertecknad numera är 26 år?! 
Vad i friiiideeeeens dagar...?! Ack & ve. Det var bättre förr. 
Osv osv.

😜 okej, jag har inte blivit gammal & gaggig av att fylla ett år till men det är skrämmande hur snabbt tiden går. Fyllde jag inte nyss 21?! 

En liten selfie från i lördags innan jag åkte till SAS 70års fest (mer om det i ett annat inlägg). 

Jag fick börja min födelsedag med att gå upp 03.45(....!) för att starta min tre dagars slinga! Som tur är har jag haft helt underbara kollegor som verkligen har förgyllt dagen & gårdagen! ☺️😄

Jag fick även gå "higher" igår (man är stand in som kabinchef) något som jag tycker är rätt roligt. Då är man arbetsledare & har lite mer ansvar och kontroll vad som händer under framförallt boardingen av planet men även uppe i luften. ☺️ 
När vi hade landat i Umeå (vår sista flight) så tog både David & Kimmy på att passa på att gratulera mig över högtalarsystemet! David skojade och sa att mitt leende var som en sol som lyste 24 timmar om dygnet (😂) så när passagerna klev av så fick jag flera gratulationer. 
Vilket var gulligt av dom! 

Vi kom fram runt 13 tiden i Umeå så jag stack iväg till gymmet en sväng innan vi möttes upp hela besättningen för att gå ut och äta gemensamt på Vezzo (en exakt rip-off av Vapiano). Jag hade skojat med besättningen & sagt att jag skulle tvinga med dom att fira mig och roligt nog så ville alla det, inklusive piloterna. 
Vi hade det sååå trevligt och jag är verkligen tacksam för att alla ville umgås och fira mig trots att vi inte kände varandra innan arbetsdagen hade börjat (förutom jag & David då). Det är något jag älskar med det här jobbet: alla sociala & utåtriktade kollegor! 😄
Så tack David, Kimmy, Josefin, Ingemar & Ulf för den härliga kvällen!

Så det vart en trevlig födelsedag trots att jag fick jobba & sova borta. Denna dag har också varit himla trevlig och rolig, och nu ikväll har jag ätit middag med några andra piloter på hotellet här i Östersund. Stört goda hamburgare & pommes:


Tack även till alla som har grattat mig till höger & vänster! 😘😘😘
Jag känner på mig att 26 är en bra ålder, åkderskrisen till trots. 

I ett härligt Chicago

Hallojsan! Hoppas allt är bra med er! 😄
Själv mår jag bra men är lite trött, har precis landat från Chicago och är på väg hem till H.
Denna vända till den härliga staden var väldigt lugn vilket var välbehövligt. Nästan så jag vart lite glad när det ösregnade & åskade när jag vaknade på morgonen, för då kunde jag med gott samvete ligga kvar i sängen och mysa med serier på Netflix, drickandes kaffe & ätandes gröt som jag hade med mig. ☺️

Framåt lunchtid hade det klarnat upp & jag tog mig ut på stan & sprang in i kollegan Anneli som undrade om jag inte ville följa med på bio med henne. Jag som älskar bio tvekade inte alltför länge innan vi sprang in i biografen & köpte oss biljetter till Bridget Jones baby. 
Och alltså!!! Vilka stolar! Som businessclass på flygplan: med fotstöd, bord och hela kittet. 
Försökte ta en bild men den blev väl rätt misslyckad:

Så sköna! Tänk om biografena i Sverige hade detta, då skulle folk gå oftare på bio!
Filmen då? Om man gillar Bridget Jones kommer man inte bli besviken, lika pinsam & underbar som vanligt.😄Efteråt tog jag en promenad runt i stan som jag verkligen tycker om. Chicago är en perfekt storstad för den känns ändå liten & behändig. Den är lätt att gå omkring i, ska vara enkel att åka kommunalt med & ubertaxis är riktigt billigt!Gick förbi "the bean", ett känt konstverk men vad den står för vet jag faktiskt inte. 

Parkeringshus följt av parkering för motorbåtar.☺️


Nu ska jag försöka sova ett par timmar för ovanlighetens skull, men Henke har planerat något för ikväll så jag måste hålla mig vaken. Ska bli spännande & kul att se vad han har hittat på😄. 

Nu dröjer det nästan tre veckor innan jag flyger långt igen... Kanske är bra att få ordning på sömnen. Sen väntar Chicago, New York(!) och Hong kong i oktober. ✈️