3 år tillsammans.

I lördags när jag & H satt i soffan & åt frukost insåg jag att det var den dagen för tre år sedan som jag väckte honom abrupt mitt i natten (jag är inte känd för att vara smidig) och sa rakt ut att nu tycker jag att vi ska vara tillsammans officiellt. Han mumlade nyvaket om vi var tvugna att ha en etikett på oss, och jag sa att efter ett halvårs dejtande så är det dags för det. 😂 Oehört o-charmigt och o-romantiskt. Som tur är har vi haft många romantiska stunder efter det istället 😜.

Henric är verkligen en toppenkille som har fått stå ut med mycket under vår tid tillsammans: från att jag var arbetslös till att jag började jobba som flygvärdinna med allt det innebär med långa arbetsdagar & att jag är borta ofta, till att jag var ledsen rätt mycket första åren pga jag var tvungen att ta bort Benjy (min hund) & att pappa in & ut på sjukhuset hela tiden. 
Han totalrenoverade sin lägenhet vårt första år vilket tog väldigt mycket tid, och jag tror det tog fyra månader från att vi började att träffas tills vi hade vår första heldags-dejt tillsammans, och då åkte vi till Kolmården. ☺️ 


Efter att ha gått igenom mycket den första tiden (som i annat fall brukar vara den lätta tiden) har saker & ting blivit så mycket bättre och det beror väl på att vi känner varandra så pass väl nu. Jag hoppas att vi tar oss igenom fortsatta strider & jag är väldigt tacksam för att honom vid min sida. Han är fantastisk med Urax, vet exakt hur han ska få mig glad & bryr sig verkligen om sina medmänniskor. 
Många gånger tänker jag att han är för bra för mig men hoppas att han inte har insett det helt ännu. ☺️

Löv ya H. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

grattis till er

Kommentera inlägget här: