Alltså. Kärlek.
Alltså. Jag är så glad för att denna karl gillar mig & har hängt ihop med mig i över tre år. Ikväll när jag kom hem från Chicago så insisterade han på att vi skulle åka över med mina väskor till min lägenhet. Jag kände mig direkt opepp, då min lägenhet har utvecklats till ett fullkomligt kaos denna sommar med grejer överallt! Det kontrollerade kaoset jag kände att jag hade förut har övergått i att jag bara vill kasta bort nyckeln & tända elt på allt. 😜 (Har bott till 60% hos honom de senaste halvåret & de andra procenten på hotell så har ju bara varit hemma för att packa & tvätta i stort sett).

Å sen när jag öppnar dörren så tänker jag först att jag måste ha blivit rånad. Högarna av bråte som var tidigare i hallen var nu borta, och överallt har han påbörjat projekt medan jag har varit borta i Chicago. Blir alldeles rörd. Åååå så glad jag kan bli! ☺️ Jag har ju ingen förebild på mitt kaos men han har iaf satt dit dessa stänger & hängt upp mina kläder på galgar (var bara oreda med alla kläder där förut).

Även denna garderob var som att man behövde hugga med en machete i djungeln för att ta sig in & hitta plagget man letade efter. Nu har han istället köpt dessa korgar - guld!

Mycket mer har han hunnit göra & påbörja & jag är så tacksam. ☺️  
Han har även borstat & tvättat Urax ORDENTLIGT! Jag tror aldrig Urre har varit så ren som han är nu! 🙈😂

Många gånger jag tänker att han är för bra för mig, men hoppas han inte har insett det än. 
Kommentera inlägget här: