Chicago: allt från liveband till magsjuka

Så är jag då hemkommen från Chicago för denna gång (åker tillbaka dit redan nu på tisdag) & känner mig väldigt trött & sliten. 
Direkt när vi kom till hotellet vid Michigan avenue på onsdagkvällen så mötte jag upp Stuart, en brittisk kille som numera bor i Chicago. Vi träffades i december 2010 på Fiji, sågs senare på nyår i Sydney för att sen ses 2011 i Stockholm. Men sen dess har vi inte setts utan bara skrivit till varande på Facebook. (Det finns verkligen bra fördelar med FB, så mycket lättare att hålla kontakt med alla sina resekompisar). 

Så han tog med mig till Velvet Taco på Rush street: goda tacos med fin utsikt:
Att catcha upp livet de senaste den åren över en taco är väl kanske inte det enklaste, så samtalsämnena blandades hejvillt! 
Sen drog vi vidare till countrybaren Bub city! En jättetrevlig bar där ett grymt liveband lirade, så äntligen fick jag lyssna på äkta country i USA! (Japp, I'm a country girl). Vi började även prata med två män som satt vid bordet bredvid oss (den ena är till höger på denna bild). Dom var sjukt trevliga så kvällen vart väldigt lyckad måste jag säga! 
Väl tillbaka på hotellet så började jag må väldigt dåligt runt 04 tiden & låg flera timmar i sängen & bara svettades. Till slut tvingade mig upp för att spy. Måste  ha blivit magsjuk av tacosen antar jag... 
Så nä. Natten sög verkligen & det känns som jag inte sov någonting alls. Lyckades inte ta mig ut från hotellet förrän vid 11.30, och kände mig sååå svag när jag gick längst gatan i jakt på något litet att äta. 

En bagel & en yoghurt vart allt jag fick i mig innan vi hade pick up på kvällen. Orkeslös tog jag mig till stranden Oak street beach som ligger bakom hotellet. Där låg jag & solade & hann läsa ut boken "Mördar-Anders med vänner" av Jonas Jonasson. Kan rekommendera  denna bok ifall ni gillade 100åringen! 😄Ska väl erkänna att det var tufft att jobba hela svenska natten hem igen. Eftersom jag inte hade fått sova någonting så vart det riktigt jobbigt stundvis... Att vara så trött så man tror man ska somna stående. Som tur är får vi iaf sitta i en stol & vila någon timme under flygningen vilket var guld för mitt välmående. Svårt när man har varit magsjuk också, jag har gått runt & varit hungrig hela tiden men inte sugen på någonting. 

Fick sitta inne i cockpit under både starten i Chicago & landningen på Arlanda. Synd att man inte har en mobil som fotar bättre än detta...
Sov så gott alla ni! I morgon kväll har jag & H middag för lite vänner☺️.
Kommentera inlägget här: