Första turen till Hong Kong

Ni haooooo Stockholm! 
Så har man landat från sin första tur till/från Hong Kong. Jetleggad som ett as (i vanlig ordning) men det har varit ett trivsamt arbetsblock, fast det märks att arbetsdagarna är långa & sömnen blir rubbad.

Vi landade igår morse i Hong Kong och var på hotellet runt nio tiden. (Alltså tre på natten svensk tid). Så jag & kollegan Edwin bestämde oss för att sova ett par timmar för att sedan ses vid poolen. Bara det att mitt alarm ringer inte, så jag försov mig med två timmar! 😂 Vaknade med sådan stress! Hade så gärna hängt mer vid poolen än vad jag fick göra nu, men underbart är kort säger dom väl?


Utsikten från mitt rum på 36e våningen. Ser man poolen till höger 😄.

Trots brist på direkt solljus så var det ruskigt varmt (38 c) med skyhög luftfuktighet.Efter att vi hade chillat en stund vid poolen gick jag & Edwin iväg på en liten tur! Det var fem år sedan jag var i Hong Kong (förlängde min mellanlandning från Australien). Då hade jag vandrat runt själv i tre dagar & hade väl haft lagom roligt. Ibland har jag inga problem att resa ensam men det var något med Hong Kong som gjorde att jag önskade att jag hade haft sällskap.
Så jag & Edwin kikade i lite olika doftbutiker & åt god thaimat på en resturang som hette Koh Thai.
Det var visst något val också... 😜Det är en rätt häftigt stad ändå, så annorlunda jämfört med allt västerländskt.

Vi tog tunnelbanan till Ladies Market som är en marknad där alla knallar är kvinnor. De flesta stånd hade samma saker men några smycken fick jag iaf med mig hem.😄Svettades som ett as gjorde jag också😜.
Vi var tillbaka på hotellet vid 20- tiden men jisses vad svårt jag hade att sova. Lyckades väl somna runt tvåtiden för att väckas vid 06. (Midnatt svensk tid). Det lär väl ta några gånger innan man hittar sin rytm med sömnen. Jetlag är lite trixigt & varje gång kan vara olika beroende på hur man har sovit tidigare. 
Ett roligt stopp var det iaf & jag hoppas det inte dröjer alltför länge förrän jag åker dit igen.Kommentera inlägget här: