I ett härligt Chicago

Hallojsan! Hoppas allt är bra med er! 😄
Själv mår jag bra men är lite trött, har precis landat från Chicago och är på väg hem till H.
Denna vända till den härliga staden var väldigt lugn vilket var välbehövligt. Nästan så jag vart lite glad när det ösregnade & åskade när jag vaknade på morgonen, för då kunde jag med gott samvete ligga kvar i sängen och mysa med serier på Netflix, drickandes kaffe & ätandes gröt som jag hade med mig. ☺️

Framåt lunchtid hade det klarnat upp & jag tog mig ut på stan & sprang in i kollegan Anneli som undrade om jag inte ville följa med på bio med henne. Jag som älskar bio tvekade inte alltför länge innan vi sprang in i biografen & köpte oss biljetter till Bridget Jones baby. 
Och alltså!!! Vilka stolar! Som businessclass på flygplan: med fotstöd, bord och hela kittet. 
Försökte ta en bild men den blev väl rätt misslyckad:

Så sköna! Tänk om biografena i Sverige hade detta, då skulle folk gå oftare på bio!
Filmen då? Om man gillar Bridget Jones kommer man inte bli besviken, lika pinsam & underbar som vanligt.😄Efteråt tog jag en promenad runt i stan som jag verkligen tycker om. Chicago är en perfekt storstad för den känns ändå liten & behändig. Den är lätt att gå omkring i, ska vara enkel att åka kommunalt med & ubertaxis är riktigt billigt!Gick förbi "the bean", ett känt konstverk men vad den står för vet jag faktiskt inte. 

Parkeringshus följt av parkering för motorbåtar.☺️


Nu ska jag försöka sova ett par timmar för ovanlighetens skull, men Henke har planerat något för ikväll så jag måste hålla mig vaken. Ska bli spännande & kul att se vad han har hittat på😄. 

Nu dröjer det nästan tre veckor innan jag flyger långt igen... Kanske är bra att få ordning på sömnen. Sen väntar Chicago, New York(!) och Hong kong i oktober. ✈️
Kommentera inlägget här: