Kajak & powerwalk i mitt underbara Sthlm

Jag säger som Teddan, "ååh vilken härlig dag". 
Denna dag har varit så härlig då det blev en aktiv datedag för mig och  Henric där vi har varit ute i stort sett hela dagen. 
Vi har länge pratat om att hyra kajak och idag tog vi äntligen tag i saken. Vi hyrde varsin kajak med roder (som visade sig vara riktigt bra enligt mig) vid Pampas Marina. Sen rodde vi ut längst Kungsholmskanalen och jag njöt som tusan. 
Njöt över att det var cirka 23 grader & strålande sol. 
Njöt över att vattnet var rätt lugnt och Stockholm bjöd på en sådan fantastisk dag.
Njöt över att få spendera en måndag med H görandes en aktiv aktivitet.
Njöt av att ryggen/axlarna, well, hela överkroppen fick ett ordentligt träningspass!


Vi paddlade förbi Stadshuset och stannade upp för att beundra den dina utsikten (samt att Henkes ben hade somnat så han fick lite panik-mode). Våra kanoter följde med strömmen tillbaka mot kanelen vi kom ifrån & allt var så mysigt. Det enda som hade kunnat toppa det hade varit kaffe i termos med en macka och bulle till😜.

Stockholm är så vackert & det är kul att få se det från en kajak. 

När vi hade paddlat klart efter två timmar kände vi att även Urax behövde få sitt så vi gick ut på en tre timmars lång powerwalk/vanlig promis runt om i Stockholm city. Från Söder, ned till Grand Hotel, runt Skeppsholmen/Kastellholmen, tillbaka till Nybroviken ut till Djurgården där vi vände för att gå tillbaka till Norr Mälarstrand. 😄 
Om jag säger såhär: våra kroppar är rätt ömma nu ikväll😂.Jag blir verkligen glad i själen av vackra dagar och att kunna gå med shorts till 21 på kvällen den 12e september tillhör inte vanligheterna.
Så detta är jag tacksam för. 
Att sedan få mysa upp i soffan & titta på Californication på Netflix var pricken över i:et denna måndagkväll.

Perfekt start på veckan!

Kommentera inlägget här: