Min livs första pull-up!

Snacka om att min kropp inte vet vad den ska ha för dygnsrytm. I lördags när jag kom hem från L.A slutade det med att jag hade varit vaken i över 30 timmar innan jag fick sova. Det är någonting med sömnbrist: jag får utbrott, ledsna tankar & känslostormar utan dess like. Minsta motgång känns oerhört stort när kroppen är för trött för att tänka rationellt. 
På kvällen var jag bjuden på kräftskiva hos Henrics föräldrar vilket vart en väldigt trevlig kväll, även om jag var tvungen att avlägsna mig för att jag var så trött att jag höll på att somna vid bordet. 

Tidigare på dagen var jag & Urre på Söder vid Nytorget & hängde med några vänner. 

Så igår tränade jag ben med Ramona på Fitness24Seven i Kista & det kändes riktigt bra! Jag tycker inte om att träna ben för att det är så tungt & jobbigt, men att träna ihop med någon gör det tusen gånger roligare. Mitt i allt så hängde jag mig i en stång/maskin för att sträcka ut ryggen, när jag tänkte att jag skulle försöka ge mig på en pull-up som så många gånger förut.  
Och vet ni? JAG LYCKADS! Helt fascinerad var jag plötsligt högst upp & ropade glatt till Ramona "såg du?!!!" (Såklart såg hon inte) men då sa en kvinna längre bort "jag såg!" 😂

Ville du prova & göra om så Ramona kunde filma men då vart det såklart inte lika lätt, men jag lyckades. 

Det känns sjukt bra iaf! Jag tror att det svåra var att få in tekniken & verkligen tro att jag klara det. Har jag klarat en nu så ska jag klara tre i rad innan nyår. Det är ett löfte!
Jag var så hög på endorfiner igår att jag istället inte kunde somna förrän 3 på natten...

Denna smarriga frukost fick jag av min söta pojkvän när jag kom hem från L.A. Bananpannkakor med frukt! Jag älskar pannkakor & detta är helt klart ett nyttigare alternativ. I min bananpannkakor använder jag en banan & ett ägg per pannkaka =nyttigt och mättande.
😄

Idag skiner solen så fint, jag & H funderar på att ge oss ut & paddla! 
Kommentera inlägget här: