Tillbaka i Los Angeles

Det var en och en halv månad sedan jag var i Los Angeles sist, vilket har känts lång tid med tanke på att jag har varit där 1-3 gånger i månaden sedan april. Det är något särskilt med just L.A, även fast vi har ett för kort stopp för att egentligen hinna göra någoting så känns det så trevligt & trivsamt. Å trots att Venice beach har rätt dåligt rykte om sig (mycket hemlösa & pårökta människor) så tycker jag att stället har en sådan charm över sig. De långa stränderna med underbar sand, de ständiga vågorna från havet & de vackra palmerna gör att min själ blir lite gladare. 
Venice beach har ju även några kända karaktärer som jag brukar se jämt: en man som åker rullskridskor & spelar guitare, en annan man som går runt i silvriga speedos & inoljad kropp med djävulshorn, och en tredje man som cyklar runt med tre ormar. 😂🙈 True story. Igår såg jag bara guitarrmannen faktiskt, ovanligt nog. 


Jag tog med mig nya kollegan Jenny på upptäcksfärd, så vi gick från vårt hotell till Santa Monica, som tog 1 timme & 20 min i lugn takt. (Jag gick 21 av de 24 timmarna jag var vaken igår..!!! Mina fötter hatar mig just nu). 
Vi gick såklart ut på piren & Ocean Park & äntligen fick jag äta en hamburgare på the Pier burger som jag har hört så mycket gott om. Tyvärr vart det en total besvikelse. För mycket bröd & ingen smak .... Trist. Jenny åkte hem tidigare än mig & jag gick längst The 3rd street promenade & tittade i massa butiker. Pratade med en jättegullig expedit som berättade att hon skulle iväg & resa i Europa i vinter, & hon var så exalterad då hon aldrig har rest någonstans förut. Hon hade inte ens lämnat Kalifornien! 👀 Hon jobbar sex dagar i veckan för dålig lön vilket fick mig att tänka på hur bra mitt liv ändå är ... Visst så är mitt jobb & livsstil rätt tufft: ständig sömnbrist, kroppen vet inte vilken tid det är på dygnet men jag får resa, se lite delar av världen & träffa massa människor med inspirerande historier. 

Får bevittna magiska solnedgångar på olika platser.... Denna helt tagen utan filter.


Jag sov som en klubbad gris hela natten & vaknade vrålhungrig. Så bara ned till hotellfrukosten för att äta som det svullot jag är:Hann sedan med en liten promenad till havet för att få lite frisk luft innan det var dags att flyga hem igen.En liten badrumsselfie innan avfärd (fint att man ser mina handdukar på golvet i spegeln 😂😂). 

Nu blir det tre dagar ledigt innan det vankas Chicago! 
Kategori: Life according to me Taggar: Kalifornien, Venice beach, flygvärdinna, los angeles, reseblogg, resor;
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Vilka härliga bilder!!!

Kommentera inlägget här: