Södermys

Hejsan! 

Jag är nu på en Sverige turné med jobbet: en femdagars slinga med fyra nätter i olika städer. Det var länge sedan jag hade det och det är inte så roligt att vara borta i fem dygn på en 45 timmars arbetesvecka. Men nu är det som det är, och jag har ett trevligt crew! Kom precis in till hotellet efter att ha ätit middag med samtliga på en ureserving här i Helsingborg. 
Kommer visa lite bilder från veckan sen när den är slut 😊.

Så länge bjuder jag på två bilder från i lördags när jag vart bjuden på superb middag hemma hos Malin på Söder (kantarellsoppa!). Hennes syster Ebba med pojkvän Tomas var också med och det var en riktigt trevlig kväll!

Malin är min äldsta barndomsvän. Vi lärde känna varandra när vi var tre år, och då var Ebba bara några månader gammal. Är tacksam att dom har hängt med i hela livet 😊

Kräftis!

Igår hade jag, Ramona & Camilla styrt upp en kräftskiva för lite "hundfolk" ute i en lokal till Ramonas familjs hus i Rotebro. 

Tyvärr vart det många avhopp samma dag, men vi vart iaf sju stycken på plats!😄

Jag äter inte direkt kräftor (gillar inte jobbet att behöva pilla med maten, skära sig på klorna samt så är det för kladdigt) så jag kalasade på västenbottenpajen istället! 😄

Malin, Ramona, Daniel, Camilla & Emilie
Såå söta😂💗
Urre & Ila

Saknar dig 😘❤️

Idag är det fyra år sedan världens finaste Benjy lämnade jordlivet.


Han kom in i mitt liv när jag var 14 år, då var han en 2 årig vild bråkstake!😂 Jag la ned måånga timmar på honom och han gav mig många gråa hår, men vad mycket jag lärde mig! 
Har så mycket att tacka han för också; kontakten med Sveriges hundungdom & mitt engagemang i Tyresö hundungdoms styrelse (som varade i 10 år) samt alla fina vänner jag har fått under åren. 
Han var min inkörsport till att prova på en massa hundsporter och våga utbilda mig till instruktör. 

-
Gårkvällen var riktigt tung och jag kände mig rätt ledsen. Sommaren 2013 när Benjy gick bort var oerhört tung. Papp låg 17 v på sjukhus, det var min första sommar på SAS & jag var borta jämt; plus att jag var tvungen att ta bort Benan. Minnena ger mig mycket ångest och jag förstår inte hur jag fick det att gå runt.

I vanliga fall tänker jag inte på de jobbiga bitarna, utan på alla fina minnen jag hade med Benan. Tiden läker alla sår men just igår brast dom igen. 
Saknar verkligen dig din dumma byracka💗😊.

2003/02/03-2013/08/23

Min vackra kille! Han var en blandning mellan schäfer & husky.
På vår första agilitykurs ute på Tyresö, 2006. (Hur såg man ut😂).
Från 2006 & 2010
Urax & Benjy var bästa vänner. Jag kan tycka det är sorgligt att Urre inte har någon vän som Benan längre...
❤️💗❤️