Bilder från agilitytävling i Dalarna

Jag kan vara lite dålig på att ta det lugnt på min ledighet, och särskilt på sommaren när jag vill maxa den totalt. Så när jag insåg att jag skulle få ledigt i helgen efter L.A så efteranmälde jag mig till en agilitytävling i darlarna, och samma dag som jag kom hem från L.A åkte jag & Ramona till Dala Floda. Vi kom fram sent och krigade med ett konstigt tält alldeles för länge, men till slut kunde vi krypa ned i våra sovsäckar & frös halva natten. Jag tvingade Urax att nästan ligga på mig för att värma mig😂.


Sen var det två lopp per dag, men tyvärr var vi aldrig hundra så det räckte inte till något resultat/pinne. Även fast känslan var riktigt bra i två av loppen jag körde och många fina bitar. Men det räcker med en sketen rivning av ett hopphinder för att ett resultat ska utebli. Sista loppet i söndags fick Ramona köra Urax (då hon är bättre än mig😄) och där rev han tyvärr ett hinder, annars hade dom kommit trea & fått pinne!
Att det alltid är de små marginalerna alltså... både charmen & frustrationen med denna sport!


Det har varit roligt iaf att träffa massa kompisar och heja på dom och många fick fina resultat med sig hem! 
Här kommer lite blandade bilder, dom som är tagna med en systemkamera är tagna av Camilla Jakobsson. 


Camillas hundar Kes & Ru, samt Ramonas hundar Skurt & Bliss.
Class photo 2017
2 favoriter 💗
På lördagkvällen hängde jag & Ramona med Camilla & Daniel nere vid Dalälven. Daniel hade köpt med sig lite rosé och bärs, och det vart en riktigt mysig kväll!
Min fina fluff💗. Även om jag verkligen hade önskat att vi hade kunnat plocka med oss pinna (tänk er uppflytt) så är jag ändå rätt nöjd över oss. Vi har inte tränat sen förra tävlingen och vi tränar inte lika flitigt som våra vänner, men ändå är vi nära hela tiden. Tänk vilken nivå vi hade varit på om vi hade tränat lika mycket... men å andra sidan så gillar jag blandningarna med mitt liv och att resa. Då är det svårt att samtidigt vara bäst på någonting... något jag får "slåss" med hela tiden då mina tankar pendlar hela tiden mellan vad som är realistiskt och inte. Oh well, nu ska vi träna vidare!
Kommentera inlägget här: