Oslo

Hejåhåå gott folk. Sitter precis & surplar i mig kaffekopp nummer två denna förmiddag och väntar på att frukosten ska lägga sig, så jag och Urre kan ge oss ut på en joggingtur. 

Jag skulle egentligen ha flugit till Chicago idag men den vart tyvärr inställd, så istället fick jag hemmastandby med start i eftermiddag. Buhu. Ville så gärna iväg dit, särskilt när min nästa långtur är i slutet av september, sånt långt glapp!

Här är iaf några bilder från i lördags när jag, för första gången på fyra år, fick stopp i Oslo. Jag var trött som ett as då jag knappt hade sovit den natten och behövt gå upp vid 03 tiden och jobbat hela dagen, men ville ändå ge mig ut på en liten upptäcksfärd. 

Jag har varit i Bergen, Stavanger och Tromsö förut men aldrig i Oslo.


Slottsparken
Hamnade direkt på en huvudgata som var fullt med folk & turister
Här kom en italienare fram & ville bjuda ut mig på kaffe😂. När jag sa nej föreslog han middag tills jag till slut fick säga nej ordentligt, då tackade han för sig & gick vidare. 😂
Operan
Operan! Sen gick jag till McDonalds och fick en tår i ögat när en big Mac kostade 98 kr! Helt fucking skandal. Sprutar det pengar ur öronen på norrmännen eller vad är det frågan om?!
Madelen:

Haha, det ÄR helt galet dyrt här i Norge🙈 Hoppas du "koste" dig på Norge turen 😄

Svar: Jaaa haha det är
Hemskt! Hur klarar norrmännen sig 😂😂
Mimmi

Kommentera inlägget här: