Saknar dig 😘❤️

Idag är det fyra år sedan världens finaste Benjy lämnade jordlivet.


Han kom in i mitt liv när jag var 14 år, då var han en 2 årig vild bråkstake!😂 Jag la ned måånga timmar på honom och han gav mig många gråa hår, men vad mycket jag lärde mig! 
Har så mycket att tacka han för också; kontakten med Sveriges hundungdom & mitt engagemang i Tyresö hundungdoms styrelse (som varade i 10 år) samt alla fina vänner jag har fått under åren. 
Han var min inkörsport till att prova på en massa hundsporter och våga utbilda mig till instruktör. 

-
Gårkvällen var riktigt tung och jag kände mig rätt ledsen. Sommaren 2013 när Benjy gick bort var oerhört tung. Papp låg 17 v på sjukhus, det var min första sommar på SAS & jag var borta jämt; plus att jag var tvungen att ta bort Benan. Minnena ger mig mycket ångest och jag förstår inte hur jag fick det att gå runt.

I vanliga fall tänker jag inte på de jobbiga bitarna, utan på alla fina minnen jag hade med Benan. Tiden läker alla sår men just igår brast dom igen. 
Saknar verkligen dig din dumma byracka💗😊.

2003/02/03-2013/08/23

Min vackra kille! Han var en blandning mellan schäfer & husky.
På vår första agilitykurs ute på Tyresö, 2006. (Hur såg man ut😂).
Från 2006 & 2010
Urax & Benjy var bästa vänner. Jag kan tycka det är sorgligt att Urre inte har någon vän som Benan längre...
❤️💗❤️
Anneli:

Hej,
Ni liknar varandra! Så fin hund! Jag förstår din saknad. Hundar är familj.
Jag hade en schäfer i 13 år, Argos, han gick bort 2007 och jag saknar honom fortfarande. Nu har vi en till underbar schäfer som heter Lando. Han är 6 år, han förstår allt man säger på svenska och engelska, kan öppna dörrar, och tror att han är människa. En underbar själ som aldrig lämnar min sida. En riktig mamas boy.

Kram och ha en fin dag!

Anneli

Svar: Tack så mycket ❤️❤️. Beklagar sorgen för din schäfer oxå, det är hemskt att behöva sakna dom så pass mycket! Kul art lando verkar så härlig! Älskar verkligen schäfrar :)) ha en fin dag!
Mimmi

Kommentera inlägget här: