Skottlossning

I natt hände en väldigt obehaglig grej & det var länge sedan jag blev så rädd. 

Jag vaknade med ett kraftigt ryck att dörrklockan ringde hysteriskt och att Urax skällde och ylade på samma gång av rädsla. Jag flög nästan bakåt i sängen mot Rawaz och i min nyvakna hjärna tror jag att måste ha trott att någon försökte bryta sig in för blev så jävla rädd . (Såklart ingen skulle bryta sig in och samtidigt ringa på dörrklockan men tänkte inte så logiskt just då).

Rawaz gick fram till dörren och kikade ut genom nyckelhålet och sa att det var polisen och öppnade dörren. 
Poliskvinnan sa kort att hon ville prata med alla i lägenheten och att vi skulle stänga in hunden. 
Jag tog på mig en morgonrock och gick till hallen, där hon tog personuppgifter och ville höra ifall vi hade hört eller sett något. 
"Hört vadå?" Tänkte jag när Rawaz sa att han hade hört två skott tidigare och han hade vaknat med ett ryck, men att han sedan undrade om han bara hade drömt det.

Visade sig senare att mycket riktigt hade det skett en skottlossning i grannlägenheten, och jag hade sovit mig igenom dessa?!! 

Någon hade alltså skjutit från utsidan... blir ju ordentligt nyfiken vad för slags "beef" det finns här. Jag som alltid har känt mig trygg här i Björkhagen. Hade svårt att somna om i natt och känt mig orolig idag, men känns bättre nu efter en middag med Lisa och Jimmy som bor ett par minuter härifrån. Väldigt obehagligt när det sker så nära! :/
Kommentera inlägget här: