En era som har tagit slut

Tänk att en förkylning ska ta en hel vecka att bli av med...! Men nu börjar jag äntligen bli människa igen som kan överleva utan at överdosera nässpray & är nu på väg till min första arbetsdag på nästan två veckor. (Man ska inte flyga när man är förkyld pga bihålorna så det är ett av få jobb man får gå hemma pga förkylning). 

I söndags masade jag mig iväg ett par timmar till Tyresö brukshundklubb för att gå på Tyresö hundungdoms årsmöte där jag avgick efter hela 10 år i styrelsen. 

Detta skrev jag på min Facebook:


Igår var det årsmöte för @tyresohundungdom och där jag efter 10 år avgick ur styrelsen. De två första och de två sista åren satt jag som ordförande och där i mellan har jag haft de andra positionerna. Jag har verkligen utvecklats under dessa 10 år: fått gå olika utbildningar (är agilityinstruktör, freestyleinstruktör och tävlingsledare i freestyle); gått en massa kurser & lyssnat på föreläsningar. Jag har fått lära mig en massa om ansvar, föreningsliv och att få driva en idé till verklighet. Jag har lärt känna så många människor genom åren och fått vänner för livet.  Jag har även varit ledare i sju(?) år på sommarläger och hållit en hel del kurser. 

Det känns som om dagens unga bryr sig mer om vad som gynnar dom i form av pengar; men föreningsliv och ideell verksamhet ger så mycket mer. Och jag lovar er att det klingar bra på cv:t. 

Tack så mycket alla som har gjort dessa år så minnesvärda och stort tack till Sveriges hundungdom som är en riktig toppen förening! ☺️ Nu tar Jennifer Kleverborn över ordförandeskapet och jag tror det kommer bli riktigt bra! Tack för allt Tyresö Hu! Jennifer & jag. Jag träffade henne första gången 2011 när hon var 13 år och gick på sommarläger med sin första valp. Nu är hon 20 år och redo att ta över som ordförande. Det är så kul att få följa personer genom deras utveckling 😄.


En bild från ett av alla sommarläger.

Jag, Danni & Nattie var lägerledare flera år, här tror jag året var 2008😂.

Jag disciplinerar mina barn 😜.

Haha åh, bortse från min klädstil så var det här första agilitykursen jag någonsin gick, tillsammans med Benjy & året var 2006! 😄

Urax & jag på ett årsmöte på Särö 
2013.

Nu ska jag njuta av ett år utan krav & måsten från en förening, men känner jag mig själv rätt lär jag gå med i någon styrelse sen i framtiden.☺️
Kommentera inlägget här: