Lediga dagar med härliga vänner

Så har fem lediga dagar flugit förbi. Det är ovanligt att jag får så många lediga dagar skedulerat i rad, så jag tackar och tar emot de fåtal gånger det har skett under åren jag har jobbat som flygvärdinna. 

Jag har spenderat dagarna med härliga vänner, Urax och även fått till två träningspass.

I lördags var jag på en lyckad hemmafest på Kungsholmen med massa flygfolk från lite olika bolag. Här är jag med snygginarna Melina och Malin.😄

Hot shots.


Helt plötsligt kom en jäkla massa hamburgare från Phil's burger till festen. Det räddade min söndag ska jag säga (vart inte lika pruttis med andra ord😜).

Vi hamnade till slut på Lemon Bar där vi stängde stället... 😂 En riktigt rolig kväll må jag säga! Jag älskar hemmafester, folk arrangerar det alldeles för sällan. (Jag har ju själv två per år).

På söndag förmiddag hade jag bokat in långpromenad med Ramona, Lovisa och Camilla och alla hundarna här hemma hos mig. Var väl inte alltför pigg på att gå upp när klockan ringde men frisk luft och härliga vänner piggade till slut upp mig!

Urax var lycklig att få hänga med sina vänner; Ru, Kes, Skurt, Bliss, Trolla & Molly. 

Idag hade jag äran att få bruncha med denna brutta, Yazna, på café Sirap vid Odenplan. Riktigt mysigt och roligt! Vi har snackat länge om att vi ska ses utanför jobbet, men med scheman som inte matchar kan det vara svårt att få till, men nu äntligen gick det. ☺️

Självklart vart det även lite pannkakor på detta ;-).

Var därefter iväg och tränade med Henric (mitt numera ex). Det va trevligt och jäkligt jobbigt så kommer bränna gött i kroppen i morgon. Känns väldigt skönt att vi kan träffas som vänner, det glädjer mig verkligen. 


Nu hoppas jag John Blund kommer snabbt med sömndoftet, i morgon börjar min standby (jour) i 14 dagar. 
Alltid lika "spännande" och se om man hamnar i Kiruna eller Hong Kong... Å så ska man packa en väska & kunna vara på plats på 80 min😂. 

Chicago igen

Hejsan! 
Jag är precis hemkommen från Chicago där jag har varit i 24 timmar. Hann träna lite på hotellgymmet och gå en långpromenad på stan med Emil som var i Chicago för första gången. 

Var ju tvungen att i vanlig ordning guida runt i stan & bland annat gå till Millenium park och titta på "bönan":
Flygresan gick väldigt bra och var lugn och mysig med härliga kollegor!


Nu ska jag sova ett par timmar innan det är dags att hämta hem Urax.
Sen tar jag lång helg!😄

2017

2017. 
Kan knappt förstå det. Sju år sedan jag sprang runt som 20åring med andra ord. 
Ska livet gå såhär fort? 😜

Bloggpausen vart längre än beräknat men nu är jag nog tillbaka. 
Så, vad har jag fyllt dagarna med? Jag hade rethosta i två veckor men är nu tillbaka på banan och har börjat träna flera gånger i veckan igen vilket känns riktigt gött. 
Jag har haft en långtur till Chicago och ska tillbaka dit idag igen. 

Har massa tankar kring pengar och hur jag ska få in extra cash och hur jag ska bli bättre på att spara. Det är nog 2017's viktigaste löfte för min del: att bli bättre på att spara och få ett sparkapital. 
Det andra stora jag ska fokusera på i år är min egna träning och så småningom även ta tag i kosten. Med det sagt menar jag att jag vill dra ned på socker och allt fikande som jag kan unna mig varje dag. Med tanke på att jag ändå tränar en del så vore det kul att se resultat fortare om jag åt bättre.😜 (Plus att jag vill slippa alla toppar & dalar med humöret). Men det är en utmaning helt klart.

Några snaps:
Förra veckan hade jag turen & fick flyga med Cornelia 😄.

Var även med Nicklas och Matilda på café Sirap vid Odenplan och brunchade goda och prisvärda amerikanska pannkakor.😋

När man äter något så fantastiskt som detta och känner hur artärerna tjocknar ihop av allt fett 😂😂⬆️.


Frukost med Urax!  (Det är bananpannkaka som jag äter till frulle).

Jag tror  2017 kommer bli ett bra år, jag har det på känn. 😄