En tävlingshelg i Fagersta

I fredags kväll kom Danni och hämtade upp mig och Urax och tillsammans körde vi mot Fagersta, där vi skulle tävla agility hela helgen! 

Sex stycken lopp i klass 2 hade vi framför oss, och peppen var total!

Efter att vi hade kommit fram så slog vi upp fyrmannatältet (perfekt för två människor + två hundar) och öppnade upp en flaska rödvin och åt chips till 2 på natten. Kanske inte helt optimalt inför en tidig tävlingsdag, men när klockan ringde vid 07 var jag rätt pigg och taggad!

Insåg precis att jag inte har några bilder från tävlingsplatsen, då alla lopp filmades och ligger ute på Uraxs egna instagram @fluffyurax (ifall ni är intresserade av att se). 

Det var iaf jäkligt kul att tävla, även om det inte vart felfritt så det inte ledde till något resultat. Men vissa lopp är jag riktigt nöjd med och även de loppen som jag direkt efteråt kände att det "gick åt flanders" har fina bitar. Vi kan ju tävla alldeles för sällan tyvärr, så vi har inte vanan i oss. 
Här kommer iaf några bilder från vad vi gjorde runt omkring tävlingen! 

Från morgonkissen vid Semla Sluss. (Så roligt att orten heter Semla😂).
Vi hade inte tillgång till dusch så fick bli ett dopp i sjön, mitt första dopp i Sverige för denna sommar!
På lördagkvällen åkte vi in till Fagersta och frossade i pizza💕
Väl tillbaka i Semla gick vi en mysig promenad (en ny flaska vin var även med). ;)
Magiskt!
Jag & Danni lärda känna varann i mitten av tonåren och satt med i samma styrelse för vår hundungdomsklubb & har varit vänner sen dess. Så mysigt att få hänga med henne hela helgen!
Världens sötaste fluffe som har varit så duktig i helgen! Han är verkligen exemplariskt att ha med sig på sådana här äventyr, så lättsam och duktig ❤️
En trött Puff (av rasen pumi) som knep en såkallad pinne i sista loppet!
Nu är jag och mannen på väg till Oslo för att ta oss vidare till Miami. Håll tummarna att vi kommer med (reser med standby biljetter). Ahh så nervös jämt.
Kommentera inlägget här: