På strandbröllop på Treasure Island, Florida

Hejsan! Semestern försvann i ett naffs & i måndags landade vi i Sverige igen. Igår var min första arbetsdag efter semestern & vart utkallad på standby till Los Angeles 😂. Så det är bara att låta jetlagen fortsätta helt enkelt ;)


Sist jag skrev berättade jag att vi skulle iväg på Mara & Marcus bröllop, så här kommer bilder från en väldigt härlig & minnesvärd dag!


Från vårt motell- redo för bröllop!
Från Taihitian motel
Vi tog bilen till precis där ceremonin skulle hållas & jag höll på att få stressmjäll då vi hade svårt att hitta parkering & jag ville verkligen inte komma försent! Men till slut hittade vi en, mötte upp alla (vi var 12 stycken, deras familjer plus tre amerikanska vänner. Många som av olika anledningar inte kunna ta sig så pass långt bort för ett bröllop men dom var lika glada för det). Vi slussades ned till stranden där vita stolar var fast i sanden. Så mysigt! Inte många tårar var torra under den fina vigseln som hölls på engelska. Har inga bilder från vigseln, men inväntar på proffsbilderna från bröllopsfotografering.
Med fina Mara & Marcus! Så himla glad för deras skull, det är verkligen äkta kärlek när man ser på dom!❤️
"Flaaaaaare"
Med min egna snygging ❤️
Det var perfekt väder under ceremonin (molnigt) men sen när vi alla drack champagne kom solen fram & alla började svettas 😂
Sen drog vi alla i olika bilar för att köra tillbaka mot Miami & Fort Lauderdale där festen skulle hållas!
Vi stannade vid en asiatisk buffé för att äta oss mätta innan vi fortsatte!
I Fort Lauderdale vart vi uppgraderade till ett större rum & hann snabbt göra oss i ordning innan vi gick till Hilton hotellet där mottagningen skulle hållas. Hur fin är inte Rawaz då? Så glad att ha honom 💗😊
Vi hade en egen del av lokalen med egen bartender och fri bar! Behöver jag säga att det vart en lyckad kväll?
Maten var så goood. Gillar att den inte var klassisk bröllops-aktig
En helt underbart dygn & vi mådde som vi förtjänade dagen efter 😂. Men vad gör det om 100 år!
Kommentera inlägget här: