Agilityträning + fina bilder

I eftermiddags var det äntligen dags att starta igång Urax igen på agilityplan efter en månads tvingad vila sen han stukade tån, och vi behövde ställa in tre tävlingar. Så otroligt typiskt då det är sällan jag lyckas få in tävlingar pga mitt jobb. Som tur var gick svullnaden ned snabbt men det kom verkligen olägligt.

Vi har iaf en riktig tävlingshelg framför oss i mitten av juli, då ska vi tävla sex lopp på en helg i Fagersta - så får bli lite hårdträning tills dess!

Ikväll mötte jag upp Ramona och Camilla på Stockholmsavdelningen i Kista för träningspass och hänga. Jag hade ingen riktig plan för passet utan ville bara att vi skulle pröva oss fram och framförallt träna på kontaktfälten på balanshinderna.


Jag är typ den enda av mina hundkompisar som bara har en hund... tro mig tankarna snurrar om/när jag ska skaffa en till. Men det kommer inte hända i år iaf.
Gänget! Ru, Rambo, Kes, Skurt, Bliss & Urax
Camilla var framme & fotade med sin grymma kamera. Älskar verkligen att få actionbilder på honom😄
Var sen och lämnade han till pappa och hann med ett axellpass på gymmet. Har sedan packat jobbväskan för i morgon åker jag till New York med jobbet! Ska bland annat träffa upp en kompis på Manhattan vilket ska bli så kul! Men behöver verkligen sova gott nu... och är självklart pigg som en mört. Uhu.
Kommentera inlägget här: