Kreta - min första charterresa

Nu har det gått över en vecka sedan jag och Rawaz kom hem från vår veckas semester på Kreta och jag längtar verkligen tillbaka! 😄 

Det var av en ren slump vi hittade denna resa för en väldigt billig summa, vilket gjorde att vi bestämdes oss på mindre än tio minuter att boka. Kan tilläggas att detta var min första bokade resa sen jag började på SAS. Det har varit så skönt att veta att jag garanterat kommer med flyget & har ett säkert boende. 

Vi flög ned med Thomas Cook och Ving och unnade oss att betala en liten slant extra för att sitta vid nödutgångarna - vilket var så värt! 


Såå mysigt! Varje morgon gjorde Rawaz olika omeletter eller scrambled eggs. Vi köpte även avokado som var de bästa avokadosarna jag någonsin har ätit! 😍 Sen gick jag lite all in med chartern och tog med mig min egna presso-kaffe med eget kaffe! 😂 Här skulle det njutas ordentligt och ville inte dricka något äckligt pulverkaffe.
Utsikten från ballen. Var ganska bra att inte ha utsikt mot poolen, lugnare så.
Första dagen tog vi det väldigt lugnt och chillade på stranden i Platanias & utnyttjade Happy Hour:en
På kvällen gick vi till ett ställe som hette Drosia som hade fått höga betyg på tripadvisor, vilket vi förstod! Bra service & supergod mat!
Jag åt en ordentlig skaldjurstallrik! Äter verkligen inte ofta skaldjur, men utomlands när det är så färskt tycker jag att det är gott.
Dagens bästa bild! Fick sällskap av denna katt, som prompt skulle ligga i knät. Jag klappar vanligtvis aldrig djur utomlands men denna såg "fräsch" ut & efteråt tvättade jag händerna. Men bilden vart ju rätt klockren 😂
En annorlunda syn vi såg en dag...
I början av veckan åkte vi till Marathi, ca 45 min ifrån Platanias. Ett lite ställe med mycket greker. Fin liten strand med god mat på restaurangen :)
#nykärdontcare
Ett stopp vid Chania. Massa fler bilder från resan kommer dyka upp😄.
Natalia Richardson:

Åh jag har med varit på Kreta Chania var ett av mina bästa resor.
Kul att läsa att ni haft det bra,kram.

Kommentera inlägget här: