Maskeraaad

Jag har lite grann att uppdatera om här på bloggen, vilket lär komma lite pö om pö eller så kommer alltid snackat på samma gång, ni lär väl märka😂. 


Den 3 juni var vi bjudna på maskerad ute i Bromma då Jimmy, Jakob, Ivar & Mads hade slagit ihop sina gemensamma 30 års dagar & kokat ihop en riktig brakfest hemma i Jakobs villa. 
Temat var tjuvar & banditer, helt enklet bad ass karaktärer. Inte alltid det enklaste att hitta en ond kvinnlig karaktär kan jag tillägga. 

Jag har verkligen gjort research men resultatet är rätt måttligt. Onda drottningar, Cruella de vil, Catwoman och Harley Quinn dyker mest upp. 
Så den sistnämnda blev det! 😄 

Jag var alltså Harley Quinn (jokerns flickvän i Batman) och Rawaz var "Gåtan" (the Riddler), också en karaktär från Batman. Vi beställde våra kläder från Roligaprylar.se & hans hatt kom aldrig med, och min outfit ska egentligen vara en klänning men var alldeeeeels för kort för det som ni kan se. Så fick ta byxor under😂
Bästa! Niklas & Malin som Donald och Melania Trump😄
Jimmy & Max, mina vänner sen gymnasietiden
Fyra varianter av Harley Quinn- old school vs Margot Robbie i Suiced squad filmen
När man kom till festen vart man fotad med en polaroidkamera & ens bild sattes upp på väggen. Vi vart indelade i lag och fick göra två tävlingar under kvällen vilket var väldigt lyckat😄. Mitt lag kom inte så bra dock...😛
En väldigt lyckad kväll med härligt folk! Älskar verkligen planerade hemmafester 😄
Natalia Richardson:

Ha ha. Vilka underbara bilder.
Trevlig helg,kram.

Natalia Richardson:

http://nathalias.blogg.se/nattisnyaliv/?tmp=697733

Kommentera inlägget här: