Underbara midsommar ☀️🐸

Så har midsommar -min favorit högtid- passerat, och jag är väldigt nöjd över dagen! Det vart verkligen så lyckat som jag önskade!😄

Midsommar är nog min favorit högtid, just för att jag alltid spenderar den med vänner, utomhus och för att jag älskar sommaren. 
Så för någon månad sedan när junischemat släpptes och jag såg att flyg-Guden hade gett mig ledigt började jag smida planer tillsammans med Lisa och Malin. Efter gemensamma googlanden på vad man kunde hitta på i Stockholm under midsommar (Skansen kändes lite väl main-stream) bestämde vi oss för att åka till Fjäderholmarna, som är första ön i skärgården. 
Vi gjorde ett event och bjöd in lite vänner men till slut tror jag vi blev drygt 20 personer! 😄


Vi möttes vid Nybrokajen och tog en av delfinbåtarna ut till Fjäderholmarna, en resa på cirka 30 minuter.
Så glad att jag fick fira med Rawaz! Han har i stort sett jobbat alla midsommarar i vuxen ålder så kändes kul att han kunde vara med😄
Fjäderholmarna en liiiten ö och det var tur att vi åkte ut med första båten så vi kunde beslagta en plats där vi alla kunde få plats. Sen dukades picknicken upp och oj, vad mycket gott det fanns att äta!
Urax var självklart med också :)
Malin hade gjort pannkaksspett - så himla gott!
Malin, Lisa & jag!
Urre skötte sig så himla bra. Han fick massa kel, en massa mat och fick simma i havet.
Så på "stora ängen" vart det äntligen midsommardans runt stången! 😄 Vi hade en tysk och en turk i sällskapet som aldrig hade firat midsommar förut, dom undrade nog vad tusan vi höll på med😂. Det vart rätt trångt på den lilla ängen men roligt var det!
Efterrätt !
Ivar drack snaps på ett långsammare vis 😄
Vilken dag det blev! Är så tacksam för det fina vädret som vi hade tills 16-tiden😄. På kvällen fortsatte firandet hos Malin vid Mariatorget men har inga bilder därifrån, och tur är kanske det😜. Hoppas ni alla hade en härlig midsommar vad ni än gjorde!
Natalia Richardson:

Vilka underbara bilder.
Ser helt underbart och mysigt ut,kram.

Anonym:

Du har bytt kille?

Svar: Haha... tog slut med den förra i höstas så ja
Mimmi

Kommentera inlägget här: