Urax 2,0

Så äntligen var det dags igår för Urax att få bli av med den långa pälsen som har hårat något kopiöst & släpat in hela skogen efter varje promenad. Jag är såå nöjd att han äntligen är korthårig om vi säger så. 


Så igår lämnade jag in honom på hunddagiset Dog Planet på Östermalm (där jag själv extra jobbade 2013). Dom är kända för att ha en hundfrisörsutbildning och jag har de senaste två åren lämnat in Urax när eleverna ska få ha praktik. Så det tar lite längre tid, men det är otroligt billigt. 
Plus att jag blev supernöjd över resultatet & Urax skötte sig tydligen väldigt bra ☺️. 
Före & efter. Jag sa åt henne att låta bli öronen för jag ska fixa till dom själv :)

Middagar med vänner

Ja jisses vad dagarna flyger förbi, vipps så är det redan söndag och jag ska alldeles strax gå som senior cabin crew till London där jag får kliva av & ha stopp! Var över ett år sedan jag hade Londonstopp sist så jag är väldigt pepp. ☺ 


Veckan har varit väldigt bra; i onsdags hade jag bjudit över tre vänner & kollegor hem till mig på tacomiddag & Mary Kay kväll. 
Jag har nämligen använt hudvårdsprodukter från Mary Kay sen slutet av 2011 och min hudvårdskonsult ville gärna boka in en mysig kväll med mig & några vänner, så jag tänkte varför inte? 
Sagt & gjort så började vi kvällen med att Camilla visade och gick igenom olika produkter som vi fick prova. Jag har ju redan alla basgrejer men hittar alltid fler saker jag skulle vilja köpa.

Efteråt åt vi middagen och drack vin & det vart en himla mysig kväll ☺.

Catherine, Yazna & Hanna
I torsdags tog jag en promenad med Malin & hennes hundar Ila & Nemi ute i Nacka & njöt av vårvädret😘
Sen vart det dags för jobb igen & jag har haft två kvällar i Helsingfors, som inte alls är nära våren...
Jag & min kollega Daniella gick på Helsingfors bästa hamburgerplace Stones beer & burgers som ligger på Centralgatan. Riktigt gott!
Jag beställde en renhamburgare med tranbärsmajonäs! Sjukt udda men det var riktigt gott, den få 4 av 5 Mimmisar!
En liten badrumsselfie slank med oxå;) dags å jobba!

Långpromenader med fluffis

Så skönt att vara hemma igen & kunna gå långa promenader i skogen med Urax! 
Igår hängde jag hela eftermiddagen med Henric och vi gick över 8 km vilket var riktigt gött. Jag uppskattar verkligen att vi är vänner & umgås, det är inte alla som kan umgås med sina ex men jag har det som målbild, förmodligen för att mina föräldrar är väldigt goda vänner trots att dom är separerade. 

☺Jag längtar dock till nästa onsdag när Urax har tid hos en hundfrisör på Dog Planet - äntligen ska han bli korthårig! Är så trött på att han släpar in skogen efter varje promenad och allt hår, min dammsugare går varm här hemma.😂 Har nu varit en vända på gymmet och köpt grejer för kvällens middag: några kollegor/vänner kommer komma över! Vilket ska bli mysigt :)