Tillbaka! Bilder från New York

Heej bloggen! 

Åååh, det har varit helt ofrivillig bloggpaus på fyra veckor här, men allt började med att jag skaffade en ny iPhone 7 (och äntligen slipper min gammalmodiga 5s som inte gick att uppdatera så allt såg ringrostigt ut). Men då försvann även alla appar och lösenord och jag har haft svårt att komma ihåg och fixa lösenordet till blogg.se 
Nu testade jag precis samma lösenord som jag alltid testat & nu funkar det... suck.

Jag har iaf mycket att berätta och visa er, för i sann Mimmi anda har jag flängt mycket! De senaste 2,5 veckorna har jag hunnit med en jobbresa till New York, semester i Rio och några dagar i Åre. 
Allt medan har har haft en otroligt långdragen förkylning/influensa med grov hosta i en vecka följt av 3 ton snor som har samlats i min hjärna 😂.

Men jag kanske får börja från början helt enkelt: 

Var och fixade utväxten på håret på Af Stockholm och min frisör Lotta ville göra den här annorlunda flätan på mig. Jag kände mig som en cool tecknad figur
New York skyline är alltid en härlig syn!
Jag hängde med min söta kollega Catherine, och vi flängde runt inne på Manhattan för att hitta någonstans att äta.
Följande morgon åkte jag över till Manhattan igen för att träffa upp min barndomsvän Jasmine som numera är en New York-bo, då hon är gift med en amerikanska.
Vi sprang in i detta söta café i Greenwich som var precis ett sådant frukostställe jag letade efter.
Det var riktigt mysigt att träffa Jasmine igen, sist sågs vi i London när hon bodde där. Vi pratade båda i ultrarpid för att hinna catcha upp om våra liv, där mycket har hänt sen sist vi sågs.
Sedan vart det självklart en promis i Central Park
Sådan vacker byggnad!
Lite roliga kondomer 😄
Flat Iron- en riktigt cool byggnad. På vägen hem sedan från NY började jag bli sjuk och det har hållit i sig nu i mer än 2 v. Brukar aldrig vara sjuk så länge men har heller inte gjort det bästa att bli frisk under min semester i Rio. Mer om det i nästa inlägg ☺.
Kommentera inlägget här: