Att försöka hinna med min träning

Jag har de senaste åren fått in ganska så regelbunden träning i mitt oregelbundna liv, vilket har gjort att jag har en grundstark-nivå, som ibland går upp och ibland dippar den. 

Mitt mål är att träna minst tre pass i veckan och allt annat är en bonus. Jag tycker inte tre pass låter mycket alls, men ibland kan det vara så jäkla svårt att få till. Börjar jag till exempel 05 och jobbar 12 timmar, då är jag inte alltför pigg på att ta mig till gymmet på kvällen, särskilt inte eftersom jag ofta har Urax också. Så allt beror egentligen på hur schemat är. 

Men jag mår verkligen bra av att träna och jag har en del mål som jag strävar efter, men då krävs det att jag får in lite fler pass. Det krånglar tyvärr litegrann för mig sen mitt fitness 25 seven som var närmast mig lades ned, så nu måste jag åka fem stationer med tunnelbanan för att komma till närmsta. Ibland när tiden är knapp så gör det inte saken bättre att ha en restid till gymmet. Därför har jag funderat ett tag på att även skaffa kort på Puls & Träning som bokstavligen talet ligger två minuter ifrån mig. 
Månadskostnaden för de båda gymkorten är det som har stoppat mig hittills, även fast jag vet att det kommer vara värt det ändå.


Nu har jag tränat tre dagar i rad vilket det oftast blir, till följt av flera dagar med paus pga jobb eller andra fritidsaktiviteter. Jag har även kört nu i över en vecka att jag inte får fika/unna mig någonting (förutom alkoholen under helgen😂) . Jag är en riktigt gottegris och fikar gärna bullar, glass, chips, choklad you name it. Så nio dagar utan någonting är stort för min del😄. Det har gått förvånansvärt bra också... peppar peppar
Igår var jag förresten på Skönhetsbaren på Söder och färgade mina bryn och fransar samt permanentade fransarna och vart helnöjd. Gjorde även det förra sommaren och det är så skönt att slippa mascara! Resultatet håller mellan 3-6 veckor och tyvärr höll mitt inte så länge sist, men vi provade att ha fixeringen lite längre denna gång så hoppas på ett långt resultat!

Hawaiin tropic & pms humör

Hellu..! Vilken lång vecka det har varit och de fem arbetsdagarna kändes som dom aldrig tog slut. Ibland är man mer pepp på att jobba än andra gånger, men tror det också beror på att jag får semester nästa fredag i nästan två veckor vilket ska bli så otroligt välbehövligt. 

Sen åkte Rawaz till Bali i två veckor i söndags så jag har saknat honom väldans mycket denna vecka... ja jag vet. Två veckor är kanske inte sådan lång tid men för en kärlekskrank Mimmi så är det en evighet. Å visst, jag var ju i Rio i nästan två veckor så såklart han ska åka iväg, men längtar verkligen tills han är hemma igen.

Jag har haft standby i veckan & första dagen ringde trafikvakten mig redan 03.37 (tre minuter efter att standbyen hade börjat) & gav mig en tre dagars slinga. Det enda jag hade önskat var att dom inte skulle ringa mig innan 05, och att jag inte skulle hamna på stopp norrut. Så ringer dom as tidigt & ger mig stopp i Kiruna (5+) och Luleå (11+). 
Jag vart inte alls bitter 😂. 


I Luleå lånade jag cykel från hotellet & gav mig ut på en sväng innan jag tränade ben på gymmet. Jag har lidit av tre dagar med kraftig pms där mitt humör har varit utom kontroll. Har känt mig hjälplöst ledsen över ingenting vilket är en jävligt jobbig känsla. Jag vet att det bara är tillfälligt men ändå är det så svårt att tänka klart när man känner så. Jag hatar att pms kan göra en så svag i ens känslor, som om någon annan helt styr över en.
Luleås sandstrand är väldigt mysig och här har jag hängt på sommaren.
Efter tre dagar borta vart jag så glad över en kväll hemma med Malin & Lisa. Vi åt tomatsoppa med vitlöksbröd och planerade midsommar. Vart inte alltför sent dock då jag skulle upp riktigt tidigt även i lördags. (Har gått upp innan 05 fem dagar i rad).
Nu hamnade bilderna lite i oordning, men efter lördagens jobb var avslutat vid 12.30 så mötte jag upp Malle, Lisa & Jimmy för lite rosé, sol & musik vid Nytorps gärde. (Precis där jag & Lisa/Jimmy bor). ÄLSKAR VÄDRET❤️
I lördags vart det en charter till vackra Salzburg som är i toppen på vackra flygplatser enligt mig.
Det vart en sådan för att få lite extra energi. OBS - dricker inte redbull ofta så ingen behöver få hicka😂
På kvällen åkte jag, Lisa, Matilda & Nicklas hem till en annan Malin på Värmdö och hennes 25 års fest med Hawaii tema! Det vart en riktigt lyckad kväll & hon bjöd på väldigt god mat & efterrätt 😄
Jag & Matilda på balkongen, där vi spenderade hela kvällen. Helt ljuvligt att det har varit så varmt i helgen! Det är verkligen lycka för mig
Å idag har jag hängt med Malin igen. Vi solade inne på Söder och åt sedan hamburgare på Barrels i Gamla stan. Vi åt båda Tripel Smash burgaren som var god, och jag drack en Jack IPA som var mumsig. Riktigt bra servitör hade vi med. Rätt bra "tröstpris" då jag & Urax egentligen skulle tävla idag, men han är halt så det blev inget av det. Ska förbi veterinären i morgon & se vad det kan bero på...

Talang, första sommardagen, våfflor & mys

Japp, rubriken summerar fint min lilla recap här över vad jag har sysslat med under mina lediga dagar sen jag landade från L.A. 

Jag kom hem därifrån i torsdags och vid 17 mötte jag upp Rawaz för att gå hem till hans kompis Briar för champagne & Phil's burgare! Väl där mötte vi lite fler folk och dom hade alla glädjen att få gå på Hans Zimmers konsert i Globen! 

Det hade varit riktigt häftigt att få lyssna till det (njöt av alla snaps från Lejonkungens filmmusik med originalsångaren till öppningslåten. Hur coolt?)


Skriv inläggstext 

Finklädda gänget redo för Hans Zimmer!
På fredagen sov vi ut tills jag frågade Siri hur varmt det var ute, varpå hon svarar "26 grader". Herrejävlar vilken fart det blev på mig, här skulle vi ut! Men först vart det våffelfrulle på ballen😄
Urax fick överbliven grädde 😂
Sen gick vi till Söderbysjön & till en egen udde. Urre fick bada för första gången för i år & lyckan var total. Han var överallt & ingenstans samtidigt 😂
På kvällen vart det något helt annat - då min tremänning Emanuel hade kvalat sig till finalen av Talang vart jag medbjuden att sitta i publiken. Han och bröderna Andreas & Ludde är som brorsor för mig & det var så trevligt att träffa familjen & heja på honom.
Med Andreas & Ludde & matchande t-shirts😄
Emanuel hade under tidigare framträdanden spelat piano & sjungit ballader vilket gjorde att han vann sin semifinal. Domarna ville även se någon ny sida hos honom vilket han bjöd på i fredags då han spelade trummor, dansade & sjöng till Bruno Mars. Då var inte domarna riktigt lika nöjda fast dom fortfarande gillar honom. Emanuel själv ville visa att han kan göra mer än att sjunga ballader & det tycker jag verkligen han visade! Totalt kom han femma eller om det var sexa. Han som precis hade flyttat till Sverige och lärt sig sjunga på svenska vann förstås hela tävlingen.. haha inte ett dugg förvånad. Är iaf stolt över Emanuel & hoppas detta kan leda till något större.
I lördags kväll var jag och Rawaz förbi min flygkursare Hanna och henens sambo Amine för att hälsa på deras nyfödda lilla Elias. Så söt😍. Så glad för deras skull!
I går vart det lång agilityträning på SSBK med Emelie & Qrut, till Uraxs stora glädje. Vi ska tävla klass 2 på sändag så det behöver nötas lite grann 😛