Är terrorismen här för att stanna?

Det är så oerhört tragiskt det som har hänt i Manchester. På en konsert, fullt med barn & ungdomar & självklart en massa vuxna, alla där för att se sin favorit artist och få glädje. 


Det är så fruktansvärt att någon/några ens kan planera att något sånt här ska drabba oskyldiga människor. Hur rubbad kan man vara? Hur ond är man? Helt hjärntvättade?!

Tyvärr verkar det här vara 2000-talets krig. Och det värsta med detta är att det inte går att skydda sig. Så länge du inte är en eremit & bor ensam i skogen dvs, det är väl få terrorister intresserade av. 

Det enda man kan göra för sin egen skull är att få in som rutin att alltid kolla sig runt när man är på offentliga platser. Jag kollar te.x alltid vart nödutgångarna finns på biografer, gallerior eller liknande. Jag vet inte om det kommer för att jag jobbar som flygvärdinna eller för att pappa har sagt det till mig i många år... men försök få det som en rutin, till slut blir det undermedvetet. Då har man förhoppningvis ett försprång om något skulle hända. För det viktigaste är att man inte blir passiv, utan kan fly direkt. 
Det är hemskt att man ska börja tänka så, men jag har ju sen tidig ålder kollat mig omkring när jag har gått ensam hem sena nätter, så det här blir väl lite samma sak. 

Försöka ligga steget före. 

Världen kan vara en mörk plats men också otroligt vacker med mycket kärlek, och världen visar verkligen sin kärlek till offrerna idag vilket är riktigt fint.❤️


Kommentera inlägget här: