Cuz we got bounce in California

Heej! Måndag idag, i lika med ny vecka som inte är alltför spännande för min del. Den kommer bestå av fyra standby/jour dagar & avslutas den femte dagen med en tolvtimmars arbetsdag. När man har standby kan allt ske så jag lär märka ifall det blir en hektiskt vecka eller inte. 


Förra veckan var väldigt bra & jag passade på att njuta så mycket som möjligt av Rawaz sällskap. Han åkte igår morse till Bo för två veckors semester... Uhu. Sån lång tid för någon som är nykär. Jag skulle aldrig orka med ett distansförhållande & beundrar alla ni som har ett & får det att fungera. 


Anyway, jag flög till L.A med jobbet förra veckan & tänkte bjussa på lite bilder från det. 
Det blev inget storslaget äventyr denna gång (vi har ju bara 25 timmars stopp) utan åkte till Santa Monica & hängde där. 

I Santa Monica finns the 3rd street promenade som är en av få ordentliga shoppinggator i L.A. Annars är ju allt så utspritt.
Äntligen fick jag flyga med Madde! Så himla mysigt 😄
På väg ned till piren.
Pacific park
Papperskorgarna på rad :)
(I fredags i Sverige var det varmare än vad det var i L.A. Ironisk huh?)
Jag hade pratat mig varm om att vi skulle äta middag på Blue Plate Taco (tydligen är det Reese Witherspoons favorit ställe). Det var ju ändå taco tuesday som är en stor grej i USA, och dom har riktigt god mat! Här med Johanna i bild😄
Så götttt
Jag sov som en gris hela natten (fantastisks sängar på detta hotell) & denna utsikt fick jag njuta av på morgonen när jag vaknade.
Sen mulnade det till. Men jag & Madde gick på en morgon promis (här vid Venice kanalerna) & jag köpte frukost på Noa's.
Om ni har sett serien Californiacation kanske ni känner igen er runt Venice. När Hank och hans dotter promenerar över broarna etc...
Vi gick ut på piren där gubbarna fiskade medan jag drack min kaffe & vi pratade om livet😄
Det kanske låter väldigt glamouröst att få åka till L.A med jobbet. Men då ska man ha i åtanke att det är 9 timmars tidsskilllnad & att vi bara är där i ett dygn. Jag dygnar dit, sover en natt på hotellet & dygnar hem. (Var inte hemma förrän 13 i torsdags & då är det försent att ta en powernap så höll mig vaken till kvällen när jag tokdäckade i sängen). Jag har varit väldigt trött hela helgen så det sliter mycket på kroppen, men det är såklart häftigt att få se andra platser än Sverige. För & nackdelar med allt i vanlig ordning.
Natalia Richardson:

Hejsan!
Jag har alltid velad bli flygvärdinna. Men fär att jag fick epelepsi som tre åring och en hjärnskada,när jag föddes. Fick jag inte jobba som det..
Hör många säja vilken lyx att få flygga hitt och ditt,men vad många inte tänker på är.
Ni som jobbar på flygget är på plats långt innan vi resande kommer ombord. Sen är ni på benen nästan hela tiden. När vi landar har ni jobb kvar sen har ni 24 25 timmar ledigt innan ni ska jobba ett dygn till.,kram.

Svar: Hejsan! Åh , vad trist med EP:n! Annars borde du lätt ha sökt som flygvärdinna! Precis som du säger, det finns lite glamour kvar i jobbet men det är tufft & slitit i en dålig arbetsmiljö. Kram
Mimmi

Natalia Richardson:

Jag har fått höra från dom som jobbade. Som flygvärdinnor för 20 30 år sen. Att då var det väldigt mycket lyx i detta yrke.
Kram
Nathalia

Svar: Jaa.. det var bättre förr 😄
Mimmi

Kommentera inlägget här: