En recap med bilder

God morgon! Jag har insett att jag skiftar väldigt mycket i mitt skrivande på bloggen: antingen blir det flera om dagen och skrivit skrivande flera dagar i rad, eller så blir det som nu med uppehåll i över en vecka. 


Jag vart ju sjuk i New York så de första dagarna hemma kurerade jag och blev väl omhändertagen av min karl som var så gullig. När vi väl umgås så vill jag inte sitta ned och skriva ett inlägg utan vill umgås till 100%. Tiden går så fort när vi ses! 

Men här får ni en liten recap vad som hänt sen sist:


En kvinna kom fram till oss & sa att hon hade tagit en bild på oss för att vi såg så gulliga ut. Så visade hon bilden & skickade den till mig, hur gulligt?
I måndags kom Malin över för en tre timmars brunch😊
Vi gick förbi Lisa (som numera är min granne❤️) & drog med henne på en promenad. Vi lärde alla känna varann i femman, fantastiskt med lång vänskap!
I tisdags åkte jag till Gävle för att tävla på kvällen. Stannade förbi en hundklubb för lite genrepsträning när himlen öppnade sig med en massa snö! Inte okej i maj månad!!!
Jag besökte min kära vän Boa som bor i Gävle & det var så mysigt att träffas! Vi pratade en massa & gick promenad. Hennes rottis Ville & sambons pumi Twix i bild.
På kvällens vankades till agility klass 1 tävling på Gävle BK & äntligen sprang vi ett felfritt lopp som ledde till pinne (konstigt ord men det betyder uppflytt) och vi är numera klara i klass 1 helt & hållet! Sådan lycka 😄😄😄👏🏻. En andra plats kom vi på också, inte helt fel!
Sen vart det arbetsvecka! Här var en tidig & kall morgon i Umeå.
Hade även stopp i Luleå där isen fortfarande ligger...
SÅÅÅ SKOJ! Min tremänning/syssling Emanuel var med i TV4:s talang & gick vidare! Så stolt😊😊
På söndagen var jag ledig & betydde agilitytävling. Vi var redan anmälda till denna klass 1 tävling, och fast vi vart klara i Gävle kände jag att vi alltid behöver träna på tävling så åkte dit ändå. Kul att träffa vänner & insupa tävlingsanda . Rawaz var också med på första loppet så det var första gången han fick se agility live & han gillade det ;)
Dagens sällskap med Ramona & Bliss.
Åå vilken mysig reunion detta var! I bild ser ni Linda & Mara, två tjejer jag lärde känna på SAS kursen för fyra år sedan! 😱 Mara & hennes kille har rest jorden runt de senaste tre åren, och det var två år sedan jag såg henne sist. Jag och Rawaz är dock bjudna på deras bröllop i Miami i sommar vilket ska bli så kul😄. Så roligt att träffa dom båda för en intensiv fika på Waynes i stan. Vi ska försöka ses snart igen i juni, längtar redan!
Kommentera inlägget här: