Förra veckan -

Jag känner mig såååå seg. Sitter på mitt hotellrum i Umeå och gör ingen nytta alls. Känner mig lite hostig så dricker en massa te och tvingar mig att ta det lugnt så det inte bryter ut någon ny form av hosta (höll ju på att hosta fruktansvärt mycket i tre veckor förut i februari/mars). Plus att jag äntligen ska flyga långt i morgon igen: till New York och det vill jag verkligen inte missa. 


Förra veckan var (som vanligt) rätt flängig och jag sov borta i både Sundsvall, Luleå och Göteborg. I Luleå träffade jag min gamla konfirmationskompis Johan för en fika och lite shopping: 

Så himla praktiskt att ha vänner man kan hälsa på i andra städer när man ändå är där med jobbet. Jag kommer tillbaka till Luleå senare i maj & då ska vi ut och käka på resturang istället.
Vart även en del träning som jag äntligen har hittat tillbaka till. Så här ger jag mig på ett försök till en spännisbild ;)
Har även börjat med snapchat den sista tiden ;)
På onsdagen fick jag komma hem en kväll & passade då på att gå ut med Rawaz på Prime Burger! Åt en supergod burgare som heter "Cillis burger" - kan verkligen rekommendera den! Mysigt också att få gå ut & äta☺️
I fredags slutade jag jobbet runt 17 & senare på kvällen var vi bjudna hem till vår kollega Alexandra i Uppsala, som firade sin födelsedag. En väldigt trevlig kväll där vi träffade några andra kollegor men även hennes andra vänner.
Vi fick skjuts av Tina i detta vrålåk till Stockholm, men jag var så trött efter veckan att jag sov hela vägen hem😂. Sen taggade jag till & vi mötte upp gänget för en utekväll på Lemon Bar. Hejåhå. Kan ju säga att jag sov mest i lördags ;)
Men senare på kvällen svängde vi förbi mina numera grannar Jimmy & Lisa för vin & fika❤️. Spontant när det är som bäst.
Kommentera inlägget här: