Hawaiin tropic & pms humör

Hellu..! Vilken lång vecka det har varit och de fem arbetsdagarna kändes som dom aldrig tog slut. Ibland är man mer pepp på att jobba än andra gånger, men tror det också beror på att jag får semester nästa fredag i nästan två veckor vilket ska bli så otroligt välbehövligt. 

Sen åkte Rawaz till Bali i två veckor i söndags så jag har saknat honom väldans mycket denna vecka... ja jag vet. Två veckor är kanske inte sådan lång tid men för en kärlekskrank Mimmi så är det en evighet. Å visst, jag var ju i Rio i nästan två veckor så såklart han ska åka iväg, men längtar verkligen tills han är hemma igen.

Jag har haft standby i veckan & första dagen ringde trafikvakten mig redan 03.37 (tre minuter efter att standbyen hade börjat) & gav mig en tre dagars slinga. Det enda jag hade önskat var att dom inte skulle ringa mig innan 05, och att jag inte skulle hamna på stopp norrut. Så ringer dom as tidigt & ger mig stopp i Kiruna (5+) och Luleå (11+). 
Jag vart inte alls bitter 😂. 


I Luleå lånade jag cykel från hotellet & gav mig ut på en sväng innan jag tränade ben på gymmet. Jag har lidit av tre dagar med kraftig pms där mitt humör har varit utom kontroll. Har känt mig hjälplöst ledsen över ingenting vilket är en jävligt jobbig känsla. Jag vet att det bara är tillfälligt men ändå är det så svårt att tänka klart när man känner så. Jag hatar att pms kan göra en så svag i ens känslor, som om någon annan helt styr över en.
Luleås sandstrand är väldigt mysig och här har jag hängt på sommaren.
Efter tre dagar borta vart jag så glad över en kväll hemma med Malin & Lisa. Vi åt tomatsoppa med vitlöksbröd och planerade midsommar. Vart inte alltför sent dock då jag skulle upp riktigt tidigt även i lördags. (Har gått upp innan 05 fem dagar i rad).
Nu hamnade bilderna lite i oordning, men efter lördagens jobb var avslutat vid 12.30 så mötte jag upp Malle, Lisa & Jimmy för lite rosé, sol & musik vid Nytorps gärde. (Precis där jag & Lisa/Jimmy bor). ÄLSKAR VÄDRET❤️
I lördags vart det en charter till vackra Salzburg som är i toppen på vackra flygplatser enligt mig.
Det vart en sådan för att få lite extra energi. OBS - dricker inte redbull ofta så ingen behöver få hicka😂
På kvällen åkte jag, Lisa, Matilda & Nicklas hem till en annan Malin på Värmdö och hennes 25 års fest med Hawaii tema! Det vart en riktigt lyckad kväll & hon bjöd på väldigt god mat & efterrätt 😄
Jag & Matilda på balkongen, där vi spenderade hela kvällen. Helt ljuvligt att det har varit så varmt i helgen! Det är verkligen lycka för mig
Å idag har jag hängt med Malin igen. Vi solade inne på Söder och åt sedan hamburgare på Barrels i Gamla stan. Vi åt båda Tripel Smash burgaren som var god, och jag drack en Jack IPA som var mumsig. Riktigt bra servitör hade vi med. Rätt bra "tröstpris" då jag & Urax egentligen skulle tävla idag, men han är halt så det blev inget av det. Ska förbi veterinären i morgon & se vad det kan bero på...
Natalia Richardson:

Oj vilk
A dagar du haft,jättefina bilder.
Måste fråga dig som jobbar på flygg. I dag läsde jag att det finns en hemlig knamp vid sättet. Och om man hittar den får man lire bättre plats. Allså inte den man dra back stollen med.
Kram och trevlig helg.

Svar: Tack!! Har ingen aning vad det skulle vara för knapp?! Finns bara den vanliga man drar bak sätet lite vad jag vet. Iaf på de vanliga flygen :)
Mimmi

Natalia Richardson:

Tack för ditt svar.

Kommentera inlägget här: