Talang, första sommardagen, våfflor & mys

Japp, rubriken summerar fint min lilla recap här över vad jag har sysslat med under mina lediga dagar sen jag landade från L.A. 

Jag kom hem därifrån i torsdags och vid 17 mötte jag upp Rawaz för att gå hem till hans kompis Briar för champagne & Phil's burgare! Väl där mötte vi lite fler folk och dom hade alla glädjen att få gå på Hans Zimmers konsert i Globen! 

Det hade varit riktigt häftigt att få lyssna till det (njöt av alla snaps från Lejonkungens filmmusik med originalsångaren till öppningslåten. Hur coolt?)


Skriv inläggstext 

Finklädda gänget redo för Hans Zimmer!
På fredagen sov vi ut tills jag frågade Siri hur varmt det var ute, varpå hon svarar "26 grader". Herrejävlar vilken fart det blev på mig, här skulle vi ut! Men först vart det våffelfrulle på ballen😄
Urax fick överbliven grädde 😂
Sen gick vi till Söderbysjön & till en egen udde. Urre fick bada för första gången för i år & lyckan var total. Han var överallt & ingenstans samtidigt 😂
På kvällen vart det något helt annat - då min tremänning Emanuel hade kvalat sig till finalen av Talang vart jag medbjuden att sitta i publiken. Han och bröderna Andreas & Ludde är som brorsor för mig & det var så trevligt att träffa familjen & heja på honom.
Med Andreas & Ludde & matchande t-shirts😄
Emanuel hade under tidigare framträdanden spelat piano & sjungit ballader vilket gjorde att han vann sin semifinal. Domarna ville även se någon ny sida hos honom vilket han bjöd på i fredags då han spelade trummor, dansade & sjöng till Bruno Mars. Då var inte domarna riktigt lika nöjda fast dom fortfarande gillar honom. Emanuel själv ville visa att han kan göra mer än att sjunga ballader & det tycker jag verkligen han visade! Totalt kom han femma eller om det var sexa. Han som precis hade flyttat till Sverige och lärt sig sjunga på svenska vann förstås hela tävlingen.. haha inte ett dugg förvånad. Är iaf stolt över Emanuel & hoppas detta kan leda till något större.
I lördags kväll var jag och Rawaz förbi min flygkursare Hanna och henens sambo Amine för att hälsa på deras nyfödda lilla Elias. Så söt😍. Så glad för deras skull!
I går vart det lång agilityträning på SSBK med Emelie & Qrut, till Uraxs stora glädje. Vi ska tävla klass 2 på sändag så det behöver nötas lite grann 😛
Kommentera inlägget här: