Tillbaka i det stora (regniga) äpplet

God morgon höll jag på att säga! Men nästan så, jag landade från New York 07.30 imorse och sov hemma mellan 09-12.30 och har ätit frukost tills nu. Skev dygnsrytm för en flygvärdinna helt klart. 


Vi kom fram till NY i torsdags som då bjöd på molnigt väder och 15+. Tillsammans med mina kollegor Peter och Anna-Carin åkte vi över från Jersey till Manhattan och vidare mot Brooklyn Bridge, som jag inte har beskådat på nära håll förut. 


En liten mini "polisbil" på tre hjul 😂
Jag lärde mig genom spelet "backpacker" för ett par veckor sedan att Brooklyn bridge är världens äldsta moderna hängbro
Det blåste rätt rejält på bron så vi gick inte över hela, under rörde oss sedan bort mot Union Square för att kika i lite affärer. Tröttheten och jetlaggen slog sedan till för oss alla, så det blev bara en akut middag på Chipotle, där jag åt en ocharmig burrito
Vid Union Square
På vägen över till NY hade jag sån grov hosta, och när jag vaknade upp igår så var jag tok-förkyld. Plus så vart det riktigt oväder med spöregn så gick inte ut igår innan jobbet. Här satt vi kollegor och åt en superhärlig frukost med mackor, omelett och pannkakor! ❤️
Är man sjuk så är man☺️
Att jobba hem och flyga tokförkyld är inte att rekommendera, men hade inte så mycket val. Alla som har flugit med förkylning vet hur ont det kan göra i öronen, så mja. Jag är glad att jag är hemma nu & ledig några dagar så jag hinner kurera mig. Nästa långtur blir till L.A om två veckor, innan dess blir det lite kortare turer. Nu ska jag ta det lugnt idag, önskar er alla en trevlig helg!
Natalia Richardson:

Åh stackars dig. Inget kul att resa så långt och vara sjuk,kram.

Kommentera inlägget här: