Dont slay, just get paid

(null) Dagens känsla när man har en elva timmars arbetsdag. 😂 
Frankfurt avklarat, Göteborg to go! 

Liten update

Hejsan! I lördags kom min andra hälft äntligen hem efter 3 v på Hawaii! ❤️ 
Så vi har umgåtts, myst och ätit massa god mat! 
Jag är så glad att han är hemma, om än för en alltför kort stund. Nästa torsdag åker han iväg igen, denna gång till Toulouse där han blir borta i fem veckor. Han ska lära sig flyga ett nytt flygplan (Airbus 320 serien), men jag ska åka ned och hälsa på. 
Jag har denna vecka själv gått Airbus kurs (flygvärdinnornas kurs är två dagar och piloternas fem veckor😂). Det var två roliga dagar med härliga kollegor, där vi utöver att lära oss om Airbus fick träna på att släcka bränder ombord, något jag alltid tycker är roligt! Det bor en inre brandman i mig 😛.

(null)
Med min fina älskling💗


Å idag checkades jag ut på Airbus (man har alltid en utcheckningstur efter en kurs) och flyger nu alltså: Airbus 319/320/321, Airbus 340/330 (planen vi flyger långt med) och Boeing 737-600/700/800. Många flygplanstyper att hålla reda på helt enkelt.
I morgon väntar en 11 timmars arbetsdag och sen får jag fredag-söndag ledigt! Helgen fylls med glöggmingel för kollegor och brunch hemma hos mig! Kommer bli supertrevligt😊

Fredagkväll

Efter veckans jobb var det rätt skönt att bara slappa hemma igår kväll med Urris! (Var förvisso inte hemma förrän 21.30 från jobbet men ändå😂). 
Jag åt mackor och kollade på Gossip Girl (kör en re-run i brist på annat. Kul att se om nu när man vet vem Gossip girl är😜).

(null)

(null)

(null)
På turn around i Östersund