*^^

Jag börjar bli riktigt irriterad på den nya blogg.se appen. Det kan ta 5-7 min att ladda upp ett par bilder i ett inlägg, och igår hängde sig appen två gånger när jag gjorde inlägg. Ingenting sparades i utkast utan allt försvann...

Det jag skrev sist igår var iaf efter att jag hade kommit hem från middag hemma hos Lisa & Jimmy. Det var väldigt trevligt och perfekt när vi bara bor 2 minuter ifrån varann. 
Tidigare under dagen jobbade jag men var så hysteriskt trött hela dagen, inte så konstigt med två tidiga mornar i rad. (I söndags checkade jag in 04.15 på Arlanda. Alltså var jag tvungen att gå upp 02.50!!! Helt sjukt). 

(null)
Försöker som vanligt smygfota Lisa så hon inte ska hinna göra någon konstig min 😂. Var iaf väldigt trevligt och jag skrattade hysteriskt. Förmodligen för att jag var så jäkla övertrött. 😅

Trots övertröttheten sov jag väldigt dåligt/lite i natt. Så vid 05 ringde jag jobbet och sa att jag inte kunde jobba, pga sömnbristen. Jag har ju ett säkerhetsyrke och är jag inte tillräckligt utvilad ökar risken att jag skulle fatta fel beslut i en viktig situation. Somnade still slut iaf och vaknade vid 12... känns som min kropp är i ständig jetlag😂. 
Kommentera inlägget här: