Jetlag & skogspromis

Hejsan! Äntligen har jag lyckats uppdatera blogg.se appen så att den förhoppningvis fungerar som den ska! 
Det blir lätt lite glapp mellan inläggen här, jag försöker att se skrivandet som kravlöst. Ibland blir det tre inlägg på en dag & ibland går det en vecka eller mer. 

Jag har iaf kommit hem idag från 50 timmar i Los Angeles! Jag tog med mig pappa på jobbstoppet och jag kommer visa bilder från detta i nästa inlägg. 

Just nu sitter jag i soffan hemma, efter en promenad med Urax i skogen och väntar på att Rawaz ska hämta mig. Har varit vaken i över ett dygn och är helt slut...😂 
Det var skönt iaf att gå i skogen i det vackra men kalla vädret! 

(null)

0- gradigt ute! Är inte redo för kylan ;)

(null)

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och mysa med R! Vi har båda varit småsjuka i två veckors tid och det ger inte riktigt med sig... 

Helgen

Insåg precis när jag skulle ladda upp bilder ifrån helgen att jag inte fotade någonting! Jag filmade bara på snap... fail 😂. 


Jag och Rawaz var iaf i Alingsås i helgen hos hans föräldrar. I lördags åkte vi även till Falköping där han växte upp med hans kompis Jens, och de visade mig runt och berättade barndomsminnen. En lugn och mysig helg helt enkelt. 

Är nu på väg till jobbet, börjar idag vid 17 när alla andra slutar. Skönt dock att slippa de äckligt tidiga mornarna. 

Juste, ramlade i skogen idag när jag var ute med Urre. Slog mig lite överallt... så klantigt haha! 

Enda bilden från Falköping: fikapaus & jag åt 5 kanelbullar ,)
Tränade uppletande idag och Urax var glad att få hitta sin banan!😍

Fredagsmys

Glömde publicera detta inlägg som jag skrev i fredags:


I morse kom Tina och hennes border collie Lady över på brunch hemma hos mig, vilket var supermysigt. Jag har inte sett Tina sen vi var i Rio tillsammans februari/mars (juste, har fortfarande bara skrivit ett inlägg om det haha) då hon har jobbat på Mallorca i sommar. 

Nu strax kommer hon åka till Thailand för att jobba en säsong där  vilket passar perfekt, då jag har ca 11 dagars semester i slutet på januari som jag inte vet vad jag ska göra av, så jag tänker åka och hälsa på henne! Är supertagad att se en ny del av Thailand (detta är i Kamala i Phuket). Jag hade ju tänkt resa själv men det är så mycket roligare att få lite sällskap, även om hon kommer jobba på dagarna så kan man ses på kvällarna!


Jag gjorde bananpannkakor till oss med varma hallon :)
När jag lärde känna Tina var Lady 2 år och nu är hon 12! Jisses vad tiden går...