Förra veckans Sverige turné

Förra veckan var jag på en riktig Sverige turné med stopp i Östersund, Helsingborg, Sundsvall & Göteborg. Varje morgon blev vi hämtade från hotellet 05.30 och totaltvar  veckan schemalagd på 45,5 timmar. Men såklart blev sista flygningen försenad och dagen blev nästan 13 timmar.


Jag skriver i stort sett aldrig något negativt om jobbet, men ibland är det väldigt tufft jobb: är borta en hel vecka, sover dåligt, långa arbetsdagar och ändrade scheman. Jag är ingen person som är beroende av rutiner, men även min flexibla hjärna börjar bli trött och slut. Hela september består bara av tidiga mornar och slingor. Jag försöker bara bita ihop, och hoppas på att nästa månads schema blir bättre. 
Jag vill inte vara borta så mycket. Jag vill komma hem till Rawaz och Urax.
Denna vecka har jag inte varit hemma mer än att vattna blommorna här om dagen, för efter slingan har jag bott hos R. 

Såå... gnälltimmen är över för denna gång. Visar lite bilder från slingan istället:


En solig eftermiddag i Östersund
Där jag även gick till gymmet
05.55
Både i Helsingborg och i Sundsvall gick vi i besättningen ut & åt middag vilket gör stoppen så mycket trevligare 😊
Ytterligare en morgon flight
I Helsingborg följde jag även med kollegan Lena till ett kallbadhus! Vi bastade och hoppade i det iskalla havet! Kan lova att jag sov såå gott den kvällen!
Kallbadhuset
En dag hade vi långt meal break på Arlanda, så jag var & tränade på Clarions gym och hängde sedan vid poolen i en halvtimme. Sög in de sista d vitamin strålarna för denna sommar.
Sista dagen kom vi in ganska sent till ett (som vanligt) regnigt Göteborg. Jag och Bea gick bara in i Nordstan för att handla middag.
Här var vi sista dagen på Karpathos. Hade en härlig vecka med Lena & Bea! Fantastiska kollegor gör jobbet så mycket bättre💛
Anneli:

Hej,
När jag jobbade som flygvärdinna när jag bodde i USA hade vi också sådana slingor. Tre-dagars, och fem-dagars. Ibland trodde man att man aldrig skulle komma hem och det hände att när man var inne på sin fjärde vända mellan San Diego och Seattle att man fick lov att tänka efter vilken av de två städerna man skulle hälsa pasagerarna välkomna till vid landning. Haha.... På amerikanska flygbolag biddar man sitt schema, alltså man lägger in request och allt går efter anciennitet så var man ny så blev det många inrikes turer i USA :-)

Ha det gott och hoppas du får ett schema där du får vara hemma med mannen och hunden så mycket som möjligt nästa gång :-)

Jag har några gamla kollegor som jobbar på SAS: Camilla Fahlen, Anki Ljusteräng och Maria Göransson. Någon du kanske känner?

Ha det gott!

Kram, Anneli

Kommentera inlägget här: