Netflix tips!

Tjoho! Måste netflix tipsa- nämligen David Lettermans nya show My next guest is... där han intervjuer en person under en hel timme framför publik, samt har ett litet reportage utanför studion. Hans gäster har hittills varit Obama, George Clooney, Malala & Jay-Z. Alla har varit intressanta och spännande på sina sätt. Ta Jay-Z till exempel, en artist jag inte alls är förtjust i, men han kändes väldigt vettig och smart och jag fick en annan bild av honom.

(null)

(null)
Åh vad jag älskar Obama. Skulle vilja ha honom som mentor!

Nu ska jag till Umeå för stopp! Hoppas ni kan njuta av det fina vädret. 😊

Smurfpenisen😂

God morgon! (Eller god vet jag inte - helt slut efter att klockan ringde 03.50. Har precis kört ut till Arlanda och försöker bli människa... har tidiga mornar åtta dagar i rad så känns slitit nu). 

Men för er morgonpigga själar så kanske det är en god morgon 😊. Tänkte bara dela med mig av en bild på ett uppmärksammat konstverk på kronobergsgatan på Kungsholmen som jag gick förbi häromdagen: 

(null)
😂😂 Att denna blå smurfpenis kan väcka så mycket debatt och reaktioner. Det är väl det som är konst antar jag? 
Jag tycker konst kan vara riktigt märkligt, konstnärer kan ju göra vad som helst och kalla det för konst och komma undan med det (nu syftar jag på mer makabra saker än smurfpenisen). Sånt som ingen annan skulle komma undan med liksom... 

Kanske det jag ska göra om jag har gjort något dumt. Säga att det är konst och att hen bara är för okulturell för att uppskatta det 😝. 


Nu ska jag ut & flyga!

Vilken helg 😊😊😊

God morgon!!! (Eller god, jag har byggarbetare som börjar skramla redan vid 06.30! Tyvärr ska hela byggnaden fasadrenoveras & jag inser att jag inte kommer kunna sova mycket hemma förrän allt är klart i slutet på juni. Frågade till & med arbetarna nu i morse när dom fick börja jobba och det var visst 06.30. Trodde det var kl 8 men det var på goda tiden. Jag undrade om huset skulle få en finare färg ändå så det skulle vara värt det men icke. Samma gråa trista förortsfärg😂😂). 

Anyway! Idag börjar min arbetsvecka så känns som måndag för mig. Helgen flög förbi men mycket har hunnits med! 
I lördags var jag först iväg & tävlade freestyle med Urax i Haninge. Tyvärr gick det inte hela vägen men med erfarenheter rikare. 

(null)
Tidigt lördag morgon 

Skönt nog slutade tävlingen tidigt och vi åkte hem till Rawaz där vi gav oss ut på årets första löprunda! Hade ingen aning om hur det skulle gå men hör & häpna - 6 km blev det! 
Så glad att jag orkade så länge, bådar gott att äntligen kunna springa milen i år! 

(null)
Urris fick såklart haka på! Väldigt praktiskt att kunna träna honom samtidigt. När jag gymmar måste jag ju sedan gå ut en långpromenad med honom, men nu var vi klara samtidigt! Däremot är gymmet roligare än att löpa😂.

Sen vart vi bjudna på spontan AW med kollegor i Vasaparken. Årets företa uteservering och jag var sååå glad över det! Äntligen! Visst satt vi med filtar; men ändå!😊

(null)

(null)

Jimmy kom senare förbi och stannade över på middag. En trevlig afton helt enkelt!

Klockan ringde lika tidigt söndag morgon & det var dags för ytterligare en tävling, denna gång var det rallylydnad fortsättningsklass i Bro Håbo. 
Urax var duktig och glad och vi lyckades få 95 av 100 poäng och uppflytt! 

(null)

På kvällen så hade vi söndagsmiddag hemma hos mig med Jimmy & Lisa på besök. Rawaz gjorde fantastiska högrevsburgare och hemmagjorda chilli cheese (har jag sagt hur mycket jag älskar denna man?)😂😍 Så trevligt & underbart gott!

Bubbel med bubbis😝
(null)

(null)
Sån mysig kväll med fina vänner! ❤️
Total igronera att jag har adventsstjärnan kvar ! 😂😂😂 Gud glömmer bort å ta ned den jämt... skyller på att jag sällan är hemma haha!