En vecka av sjukligheter

Halloj, här har det ekat tomt då jag inte har gjort något spännande alls. Istället har jag varit (och är) sjuk. 
Ögoninflammationen som jag skrev om sist gjorde att jag enbart umgicks med Rawaz och när vi var utomhus hade jag solglasögon på mig (såg ju så söndergråten ut fast så inte var fallet). 
Sen i torsdags utvecklades mitt halsont som jag hade haft efter festen på Patricia till fullskalig halsont och svaljet var svullet och det gjorde (och gör fortfarande ) ont att svälja. Så efter besök hos vårdcentralen kom läkaren fram till att det tyvärr bara är halsvirus, och det kan man bara vänta ut... så himla segt! 
Jag hostar sönder mig på nätterna och kämpar varje gång jag ska svälja (vilket man gör flera gånger i minuten. Men det är inget man tänker på när man är otacksam och frisk😂). 

Här är iaf några bilder från gångna veckan:

(null)
Förra onsdagen var vi ute på en långpromis. Jag kände mig fortfarande rätt pigg förutom att ögonen var fruktansvärda.

(null)

(null)
Lite tröstfika i väntan på tid hos läkaren... 
(null)
Och vi invigde uteserveringen vid Norr Mälarstrand. 

(null)
Sen kom halsontet och förkylningen och nockade mig fullständigt. Jag är så oerhört tacksam och glad för denna mannen som har tagit hand om mig såå fint varenda dag. Han har lagat massa god mat till mig, köpt medicin till mig, och allmänt passat upp och tagit hand om mig❤️. Är så tacksam och lyckligt lottad.

(null)

(null)
I torsdags fick jag hjälp av Christel att raka Urax😂😂. Egentligen ska man rycka strävhåriga hundar, men i somras gav jag upp och bestämde mig för att börja raka honom. Han tycker inte om att bli ryckt och jag orkar inte vänta 6 mån mellan gångerna för att pälsen ska vara redo. Han ser lite rolig ut just nu, men om cirka en månad tror jag han kommer vara jättefin i pälsen. Han är iaf väldigt glad och piggare än vanligt.. kanske inte helt optimalt nu när han har fått mindre motion. 

Jag är iaf fruktansvärt less på att vara sjuk och att hosta nätterna igenom. Känns som jag har skavsår i halsen.. och varför hostar man 100% mer så fort klockan är efter 21.00???
Hoppas jag hinner bli frisk tills på fredag när det vankas jobb. Har redan behövt vara hemma fyra dagar från jobbet denna vecka, det har jag inte råd med. 

Nu ska jag tröstäta lite glass och kolla på Step up.
Kommentera inlägget här: