Vilken helg 😊😊😊

God morgon!!! (Eller god, jag har byggarbetare som börjar skramla redan vid 06.30! Tyvärr ska hela byggnaden fasadrenoveras & jag inser att jag inte kommer kunna sova mycket hemma förrän allt är klart i slutet på juni. Frågade till & med arbetarna nu i morse när dom fick börja jobba och det var visst 06.30. Trodde det var kl 8 men det var på goda tiden. Jag undrade om huset skulle få en finare färg ändå så det skulle vara värt det men icke. Samma gråa trista förortsfärg😂😂). 

Anyway! Idag börjar min arbetsvecka så känns som måndag för mig. Helgen flög förbi men mycket har hunnits med! 
I lördags var jag först iväg & tävlade freestyle med Urax i Haninge. Tyvärr gick det inte hela vägen men med erfarenheter rikare. 

(null)
Tidigt lördag morgon 

Skönt nog slutade tävlingen tidigt och vi åkte hem till Rawaz där vi gav oss ut på årets första löprunda! Hade ingen aning om hur det skulle gå men hör & häpna - 6 km blev det! 
Så glad att jag orkade så länge, bådar gott att äntligen kunna springa milen i år! 

(null)
Urris fick såklart haka på! Väldigt praktiskt att kunna träna honom samtidigt. När jag gymmar måste jag ju sedan gå ut en långpromenad med honom, men nu var vi klara samtidigt! Däremot är gymmet roligare än att löpa😂.

Sen vart vi bjudna på spontan AW med kollegor i Vasaparken. Årets företa uteservering och jag var sååå glad över det! Äntligen! Visst satt vi med filtar; men ändå!😊

(null)

(null)

Jimmy kom senare förbi och stannade över på middag. En trevlig afton helt enkelt!

Klockan ringde lika tidigt söndag morgon & det var dags för ytterligare en tävling, denna gång var det rallylydnad fortsättningsklass i Bro Håbo. 
Urax var duktig och glad och vi lyckades få 95 av 100 poäng och uppflytt! 

(null)

På kvällen så hade vi söndagsmiddag hemma hos mig med Jimmy & Lisa på besök. Rawaz gjorde fantastiska högrevsburgare och hemmagjorda chilli cheese (har jag sagt hur mycket jag älskar denna man?)😂😍 Så trevligt & underbart gott!

Bubbel med bubbis😝
(null)

(null)
Sån mysig kväll med fina vänner! ❤️
Total igronera att jag har adventsstjärnan kvar ! 😂😂😂 Gud glömmer bort å ta ned den jämt... skyller på att jag sällan är hemma haha! 
Kommentera inlägget här: