Snöstorm & soffmys

Halloj, här har det blivit några dagars uppehåll när jag åkte till Chicago över helgen med jobbet (mer om det i ett annat inlägg). 
Igår och idag har det blivit två riktigt lugna dagar, med tid för återhämtning och soffmys. Samt att jag har försökt fly snökaoset utanför. 

Urax älskar snö men han skopar i sig enorma mängder snö non stop. Jag försöker verkligen säga till honom men det hjälper inte. Så efter dagens promenad när jag duschade bort snökokkorna i duschen kaskad-spydde han rakt ut och täckte hela badrumsgolvet .... bortsett från mitt inre sammanbrott (tillägg att jag har pms och efter att jag hade städat upp allt tryckte jag en halv chipspåse på fem minuter för att lugna mig😂). 

Men seriöst, behöver jag ha munkorg på honom ute för att han inte ska hiva i sig enorma mängder snö? 😂

(null)

(null)

(null)
Gårdagens våffelfrukost. Jag vart ju sjuk förra veckan och har tagit det lugnt sen dess, men har unnat mig kanske lite för mycket av det goda 😜. Har svårt att motivera mig till gymmet just nu, men vet att i vanlig ordning gäller det att tvinga sig de första gångerna så kommer motivationen komma tillbaka.. 

Hoppas jag 😂

Saknar sanden mellan tårna

(null)

(null)

(null)

(null)(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

Saknar Thailand, värmen, sanden, solnedgångarna, banana shakes, och att inte behöva ha på sig 40 lager med kläder. 
Har semester i slutet av april, får se vad jag hittar på då😊

Mysiga dagar 😊

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tre lediga dagar tillsammans med mina favorit grabbar har gjort mig väldigt glad och tacksam!😊❤️ 
Vi har gått promenader, myst, ätit fantastisk mat som Rawaz har lagat (mexikanskt tema) och jag har varit proppmätt i ett dygn. På riktigt alltså. Åt ingen frukost (bara en bar efter några timmar) vilket aldrig sker annars, då jag i vanliga fall har en ämnesomsättning som en elitidrottare 😂. 

(null)

Igår hade vi lite försenat alla ❤️ dag mys och nu väntar det jobb! München idag, Chicago i helgen!