Banana beach

I måndags hade jag turen att jag fick följa med Tinas kollegor från Patong: Hanna, Marika och Emma ut på en utflykt! Tina själv jobbade, och jag var tacksam att dessa trevliga tjejer bjöd med mig. Vi tog en longtail båt från Kamala, först till ställer "Rock island"  där vi fick snorkla. Vi fick låna varsina snorkel-set (som stank så mycket bränsle att man nästan blev yr) och hoppade ned i det klara vattnet. Jag vart förvånad över hur mycket fiskar vi ändå fick se, trots bristen på koraller. 


(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

 När vi kände oss nöjda åkte båten vidare till Banana beach , en fin strand med vit sand. Lite av en lugn oas 

(null)

(null)

(null)

(null)

Här hade vi det bra! 😊 Solade, badade, åt på enda lilla stället som fanns (väldigt god thaimat) & hade det gött :)

(null)

Livet 🌴

(null)

(null)

Efter två dagar med äventyr så är en avkopplande dag vid poolen oerhört skönt. Jag läser en spännande bok och är helt inne i den och lever i nuet, iaf för stunden.

Hoppas ni har det fint där hemma, ses snart. 

En kväll i Patong

Jag har hört väldigt mycket om Patong genom åren, från kollegor som hade stopp där med tidigare bolag, och från vänner som har bott där. Att det bara ligger 20 minuter från Kamala gjorde att jag ville åka dit och "inspektera" det. Lugna Kamala  har  inte ens en nattklubb, så det kändes lite lustigt när jag och Tina kom fram igår kväll till denna ändå rätt stora partystad. 

Vi år först middag med Tinas kollegor som jobbar i Patong, ett trevligt gäng där vi besätmde att jag ska haka på dom idag till Banana beach! Så skönt med avslappnade människor som bara bjuder med en 😊. 

Efter middagen gick vi till Bangla road, a.k.a klamydiagatan😂. Fullt med barer, hög musik och lättklädda tjejer som dansar på bardiskar. Män som går runt i nätlinne och kvinnor som har tuttarna precis under haken. 😛

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Det var så satans varmt här😂. Lökade som om jag var på ett Friskis -pass. 

(null)

 
En trevlig men rätt tidig kväll då vi var hemma likt Askungen vid midnatt. Idag är jag pepp på utflykt!😊