Midsommar del 2

På midsommardagen vaknade jag många gånger: stackars Rawaz hade fått gå upp strax efter 03 för att jobba, och de andra gästerna hördes tydligt genom husen så jag hade svårt att somna om. Lyckades till slut och kravlade mig upp vid elva tiden för   frukost 😊. 

(null)
När jag var uppe en sväng vid åtta tiden sken solen och jag tänkte det skulle bli en underbart solig dag. Men när jag väl gick upp vid 11 så var det mer en mulen approach ;-)

(null)

(null)

Alla var nog rätt slöa och en del åkte hem, medan vi som var kvar bestämde oss för att åka på en båttur till Bullandö.

(null)

(null)

(null)

 

(null)
Efter en glass åkte vi tillbaka igen till Vindö för lite hederligt ölspel: 😝
(null)

(null)

(null)

(null)
Rawaz kom äntligen tillbaka efter jobbet och var ledig dagen efter, så nu fick han också njuta av en öl eller två. 😊

(null)
Sunniva gjorde en fin fläta på mig 😍. Måste lära mig hur man gör!

(null)
Middag framför  Sverige matchen. Jag är ju inget fotbollsfan så jag gjorde en snapslek: varje gång Sverige gjorde mål fick man ta en snaps och för varje 20e minut Sverige höll nollan fick man snapsa 😂.
Efter matchen blev det lite lekar och chill häng, många som var trötta inklusive undertecknad. 


(null)
Dagen efter möttes vi av strålande sol :) 

Avslutar med lite mysiga bilder på oss. Tack alla inblandade för en väldigt rolig helg!☀️
(null)

(null)

(null)
(Jag är inte så kort men står på ett trappsteg nedanför Rawaz😂. Annars skiljer det bara 6 cm mellan oss. Ja jag är giraff-lång).😛 

Midsommarhelgen del 1

Hellu måndag & sista arbetsveckan innan jag får en veckas semester! (Har två till i augusti). Har spenderat förmiddagen med en tung löprunda med Urax och försöker nu mentalt ladda för en lång arbetsdag!

Helgen har varit fantastisk och gått i ett! Tänker jag delar upp helgen i två inlägg för att inte bildbomba helt 😝. 

På midsommarafton vaknade jag upp till hysteriskt regn som smattrande på fönstret och jag kände ett stort "Neej det är fanimej inte sant". Regnet hade lugnat sig något när jag kom fram till min skjuts: några kollegor från jobbet & sen drog vi ut till Vindö. 

Mina och Rawaz kompisar  & kollegor - Filip & Mathieu - hade anordnat ett stort midsommarfirande på Filips familjs landställe och hela eventet kallades för "Ile du vent" (ö av vind på franska). 

Väl ute fick man snabbt ett glas bubbel i hand följt av mingel och hälsningar på både vänner men okända. Vi var väldigt många flygfolk och det är alltid kul att träffas utanför jobbet tycker jag😊. 

Efter minglet gick vi alla in för att äta en fantastisk midsommarlunch med många roliga snapsvisor😋.
(null)

(null)
Tror vi var runt 45 personer på lunchen.

(null)

(null)

(null)

(null)
Ziba & jag!

(null)
Jag körde på förra helgens byxdress igen pga det omväxlande vädret! Fick även en krans av Louise som var fantastiskt fin!

(null)

(null)

(null)

Efter lunchen så traskade vi alla glada i hågen ett par kilometer för att få dansa runt midsommarstången!

(null)

(null)

Väl tillbaka fick vi alla Ile du vent tröjor som grabbarna så fint hade fixat! Snacka om att vi blev imponerade ;)

(null)

(null)

(null)
Mer mingel!

(null)
😍😍😍😍 Ingen midsommar utan jordgubbstårta!

(null)

(null)

(null)
Med Josefin & Anna!

(null)

(null)

(null)
Sedan blev det självklart lite lekar: 

(null)

(null)

(null)

(null)
Och äntligen kom Rawaz! Han hade behövt flyga över dagen men kom lagom till lekarna😊.

(null)

På kvällen vart det fest, discoljus & rökmaskin! Fantastisk kväll med massa roliga människor! 😊🎂
Jag älskar midsommar och detta var verkligen ett underbart event!

Hemma från ett varmt New York

God morgon! Sitter nu på Arlanda express (vi har stannat för signalfel & vi vet inte hur länge vi blir fast. Hoppas verkligen inte länge, är så trööööött så vill bara hem så jag kan få sova några timmar). 

Har nämligen precis landat från New York med jobbet  där vi var där som vanligt i ett dygn. New York välkomnande oss med 32(!) grader! Helt sjukt vilken värme, men sååå skönt. 
Jag hakade på de flesta kollegorna för att ta en öl på en takbar som ligger nära hotellet på Jersey sidan, men tyvärr var uteserveringen stängd utan blev istället hänvisade till inomhusdelen (varför håller man en uteservering stängd när det är kanonväder?)

(null)

(null)

(null)
Jag åt några högrevs sliders.
Efteråt hakade jag på till en galleria för att kika lite. Jag hade tyvärr inga planer eller någon att umgås med inne på Manhattan så vart en lugn kväll istället. Jag kände inte för att åka in och strosa runt själv utan någon plan. Jag har ju varit rätt många gånger i New York nu så har iaf hunnit se en hel del, plus så har jag ett till stopp där i juli.

(null)
Väl tilbaka på rummet kollade jag på den senaste säsongen av Jane the virgin på Netflix (den finns inte att se på Netflix i Sverige) så jag höll mig sysselsatt. Sov tyvärr inte alls så skönt och länge som jag hade önskat.
Så när jag väl hade vaknat och fått i mig lite gröt som jag hade med mig (& sett ett till avsnitt) så drog jag på mig träningskläderna & stack ut & joggade. 
(null)
4,2 km blev det i kvavd hätta. Kan ju iaf inte klaga på utsikten 😊.

(null)
Efter dusch mötte jag upp kollegan Johan för frukost! Det finns en sådan stor fräsch buffé på hotellet som är väldigt prisvärd! 

(null)
Vi åkte sedan över till Manhattan (ground zero) för att strosa runt lite grann☀️.

(null)

(null)
One world.
(null)
Så kul att äntligen få flyga ihop igen!

(null)

(null)
Selfie innan avfärd 😊.
(null)
Å väl ombord så stötte jag på denna tjej -Amanda- som jag inte har träffat på flera år! Vi känner varandra sen Vässarö tiden och det var väldigt kul att catcha upp lite grann!

Nej nu tycker jag tåget får börja rulla. Är så trött (och hungrig?) och måste sova ett par timmar innan jag ska till tandläkaren.... 
Har nu varit vaken i 21 timmar och börjar mer känna mig som en zombie. Måste samla kraft för helgens midsommarfirande! Ska göra soldansen också, så förbannad att vi har haft kanonväder i 7 veckor och sen ska det regna just på min favorit högtid. 
Ironi.