5 år som flygvärdinna

Gud så skönt det var att vakna av mig själv idag, och att få ha en helt ledig dag, trots svalare temperatur. Jag har jobbat fyra intensiva jobbdagar på 36(?) timmar i den värmen som har varit, och det har verkligen tärt. Fulla flyg, mycket folk, insane  med handbagage, korta matraster där jag knappt har hunnit gå på toa, sena kvällar etc.  Jag och Rawaz har även helt jobbat om varann (han tidiga mornar och jag sena nätter) så enda kontakten vi har haft är dem tre timmarna vi båda sover i samma säng på natten innan han ska upp. 
Men så blir det dessa två veckor. Bättre lycka nästa schema 😂. 

Igår iaf firade jag fem år som flygvärdinna
Tänka sig, att det redan har gått fem år sedan min kurs fick vingarna! 
Vart tar åren vägen?! 

Fast, samtidigt som det känns som igår så känns det på ett sätt som länge sedan. Jag var 22 år då, och har utvecklats enormt sedan dess. Mycket har hänt i livet på gott och ont. 
2018 kommer ju även bli mitt sista år som flygvärdinna, ska ju "avveckla" mig i höst och gå ned till timmis/extra anställd för att sedan sluta helt och satsa på mitt nya jobb som tulltjänsteman. Nya tider är på ingång och det ska bli riktigt spännande det också! 
Jag är taggad på en förändring även om det känns lite läskigt också.

(null)
Jag och Mara på vingcermonin! Vi har ju fortfarande kontakt och hängde både på Kreta förra sommaren och vi var på hennes bröllop i Miami😊.

(null)
Här är min kurs!❤️ Av oss 17 är 10 stycken fortfarande anställda och jobbar kvar/mammaledig/studieledig. 

(null)
Jag, Natalie och Maria. 

Jag har lärt känna så många människor under min tid på SAS. Vilka fantastiska eldsjälar det finns som krigar varje dag där uppe i luften. 💕


Kommentera inlägget här: