Precis såhär jag vill spendera mina lediga dagar ...

NOT! 
Igår kväll fick jag inom loppet av en kvart en irritation i ögat som på nolltid började vara?!! När jag vaknade imorse kunde jag inte öppna något av ögonen - som tur var var Rawaz hemma och kunde guida mig till badrummet så jag kunde skölja ögonen. Ringde upp en online doktor som vi har via jobbet och fick precis utskrivet ett recept. Hoppas denna ögoninfektion försvinner på nolltid! 

Inte alla såhär jag ville spendera våra lediga dagar tillsammans ☹️.

(null)
Känner mig oerhört sexig 😂😂. Fifan...

Försenad våffeldag!

Eftersom vi båda jobbade igår men är lediga idag så tog vi lång sovmorgon följt av riktig våffelbrunch med jordgubbar, bananer, grädde och sylt! Så himla gott, har matkoma deluxe nu!😊

(null)

(null)

Dags att ge sig ut i solen med Urris, och plugga de resterande grejena jag har kvar inför nödträningen i morgon. 
Ha en fin måndag😊.

Födelsedagsfirande 🥂

Åh vilket underbart VÅRVÄDER som har kommit tillStockholm! Blir alldeles lycklig! Känns lite surt att jobba idag, meeeen jag jobbar extra och välkomnar alla pengar till kassan 😂.

Igår vart det firande för Max som fyller hela 30 år! Men först började vi med lite tjejmiddag hemma hos Malin på Söder, där även Jennifer och Frida joinade. Dom har jag inte sett på evigheter så var riktigt trevligt att få catcha upp lite grann!

(null)
Vi köpte med oss thai och drack sen bubbel😊. 
(null)

  (null)
Lite senare kom även Jimmy, Lisa, Fredrik och Moa innan vi begav oss till partybåten Patricia på Södermälarstrand. Den ligger lite off - tar typ en kvart att gå från slussen men det är Söders enda femställe och där mötte vi upp Max & resten av gänget! 

(null)
My & Ramona anslöt också vilket var superkul!💃
(null)

(null)

En riktigt härlig kväll där jag dansade mest på schlagergolvet. Jag brukar skämta om att "white girls cant dance" så att försöka torr-twerka till Drakes senaste låt känns såå inte jag, att däremot skråla till "i natt i natt äre du äre jag" känns mer rätt😂.