Årets första LA flygning

Hej hopp! Långfredag och allt, och jag har precis landat från Los Angeles efter att jag fick det på standby i onsdags. 

År 2016 när jag började flyga långt fick jag 17 st LA flygningar på 8 månader. Jag bodde bokstavligen där. Men i år får jag knapp en långtur i månaden (nu var det två månader sedan sist) och sist jag var i LA var i oktober/november. Sen dess har vi bytt crewhotell och nu var det första gången jag fick se det nya stället. Tyvärr vart jag inte ett dugg imponerad utan snarare lite nedstämd. Jag känner mig instängd helt enkelt. Hotellet är omringat av stora bullriga vägar och långt från havet. Förut bodde vi nära Venice beach vilket jag verkligen älskade, det kändes hemma på något vis.
Poolområdet var dock riktigt trevligt men tyvärr var det kallare i LA i onsdags än vad det var i Stockholm (hur ironiskt?😂)

Jag flög med trevliga kollegor iaf och hängde särskilt med Sharon och Gisela. 

(null)

Vi tre tog en lokalbuss till Rodendo beach, med förhoppningen att kunna sola på stranden. Men det var 18 grader och blåsigt, så vi gick och åt på El Torito istället.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På kvällen hängde vi på Giselas rum där jag även slumrade till (9 timmars tillskillnad tär på en. Då hade jag varit vaken i 24 h).

(null)
Imorse (eller igår blir det väl😂) åt jag en riktig brakfrukost på hotellet! Då kom självklart solen och gassade på rejält, lagom tills vi skulle fara hem igen.

(null)
Sharon.

(null)
Lite filter behövdes för att se fräsch ut😝. 

Det var ett trevligt stopp och bra flygning, men kommer ta bort LA från min bidding. Jag gillar inte alls omgivningen där vi har hamnat och det känns inte värt att jobba så långt för ett sådant kort stopp där det inte finns någonting att göra. 

Nu är jag på väg hem till Rawaz där jag ska försöka sova ett par timmar. Sen tar vi helg tillsammans! Ska passa på att vara ute så mycket som möjligt 😊. åsa:

tråkigt när det blir så : ( kan man önska vissa flygningar?tack för en jättebra blogg

Svar: Tack snälla :) man kan önska destinationer/stopp men int säkert att man får dom :) lite av ett lotteri
Mimmi

Angelica Wåhlin:

Det ser underbart ut! Men förstår att det är tråkigt om det andra hotellet låg så bra till :/

Angelica Wåhlin:

Det ser underbart ut! Men förstår att det är tråkigt om det andra hotellet låg så bra till :/

Svar: Jaaa det blir lite tråkigt för man hinner inte ta sig någonstans i LA så då blir man lite ”låst” i närområdet
Mimmi

Kommentera inlägget här: